Leo Messi Lyon PSG Franta

”Trebuie să intri tare în el”. Antrenorul lui Lyon are soluția pentru a-l opri pe Messi

Leo Messi (34 de ani) va juca pentru prima oară pe Parc des Princes, în fața fanilor lui PSG. Duminică, de la 21:45, parizienii primesc vizita celor de la Lyon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 16:43
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 16:46

Antrenorul lui Lyon l-a studiat în detaliu pe Leo Messi și pregătește o strategie specială pentru a-l opri să marcheze primul său gol în Ligue 1. ”Dacă ești politicos, te va dribla lejer”, spune Peter Bosz.

”Cred că soluția este o strategie colectivă. Am vizionat multe, multe, multe meciuri ale lui Messi.Când eram la Heracles, ne adunam toată echipa pentru a-l urmări. Va fi o plăcere să-l cunosc. Dar aș fi cel mai fericit să-l batem. Are calități extraordinare, nu poate fi marcat de un singur jucător. 

Și trebuie să intri tare la el. Dacă ești prea politicos, te va dribla lejer. Trebuie să fii dur cu el, dar cu respect”, a spus antrenorul lui Lyon.

Două meciuri a jucat, până acum, Messi pentru PSG, ambele în deplasare. Acesta a fost integralist în ultima partidă din Liga Campionilor, scor 1-1 cu Club Brugge, dar nu a reușit să marcheze.

Modifică setările cookies