PSG vrea sa dea o mare lovitura! Lista FABULOASA de atacanti care pot ajunge in Franta! Ancelotti: "Sunt multe variante: Tevez, Torres, Cavani ..."

Autor: Sport.ro
Marti 17 Ianuarie 2012, 18:03

	PSG vrea sa dea o mare lovitura! Lista FABULOASA de atacanti care pot ajunge in Franta! Ancelotti: "Sunt multe variante: Tevez, Torres, Cavani ..."

Antrenorul lui Paris Saint Germain, Carlo Ancelotti, a dezvaluit ce super-atacanti sunt disponibili pentru transfer in aceasta iarna!

Dupa un prima an mult sub asteptari la Chelsea, Fernando Torres ar putea pleca chiar din Anglia! Cu doar 5 goluri de la venirea in schimbul a 58mil € de la Liverpool, Torres a inceput sa stea ore suplimentare dupa antrenamente, exersand suturile!

Englezii de la Daily Mail scriu ca Torres ar putea fi oferit celor de la PSG, englezii considerand ca de la acestia isi pot recupera o pare din investitia in atacant.

Antrenorul francezilor, Carlo Ancelotti, a recunoscut ca Torres e disponibil! Lista atacantilor pe care ii pot lua francezii este insa mult mai lung: "Sunt multe alegeri pe piata transferurilor in Ianuarie. Vreti sa stiti numele? Ok, o sa va spun jucatorii disponibili mai mult sau mai putin oficial: Carlos Tevez, Fernando Torres, Dimitar Berbatov, Roman Pavlyuchenko, Edison Cavani, Fernando Llorente".

Prima tinta a francezilor pare insa sa fie in continuare Tevez, cel pentru care PSG ar putea sa ofere 34 de milioane de euro.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, sâmbătă 28 martie, ora 17:00. 30 de oameni au murit
BRAT