Nu e Photoshop :) PSG are in curte noua senzatie a fotbalului mondial: Barcelona, City si Arsenal il vor deja pe copilul-minune al Europei
Joi 08 Martie 2018, 13:55

Nu e Photoshop :) PSG are in curte noua senzatie a fotbalului mondial: Barcelona, City si Arsenal il vor deja pe copilul-minune al Europei

PSG are la grupele de juniori un pusti care promite sa devina urmatorul star al fotbalului mondial.
 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

El Chadaille Bitshiabu masoara 1.90 metri la doar...12 ani si s-a facut rapid remarcat la turneele de copii si juniori. El Chadaille nu impresioneaza doar prin calitatile fizice, ci este si un fundas central de mare perspectiva.

Barcelona, Manchester City si Arsenal l-au remarcat deja pe pustiul francez si vor sa-l transfere. Din pricina calitatilor sale fizice neobisnuite, El Chadaille a fost tinta ironiilor anul trecut cand a participat la un turneu de copii si juniori in Spania. Atat ziarele din Spania, cat si cele din Anglia si-au pus mari semne de intrebare in ceea ce priveste varsta tanarului jucator. PSG sustine ca nu exista niciun dubiu: El Chadaille s-a nascut pe 16 mai 2005.

sursa foto: leparisien.frTensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis