Lionel Messi nu va avea parte de un moment festiv la PSG - Angers pentru comemorarea titlului mondial! Ce i-a supărat pe parizieni 

Lionel Messi parc des princes PSG PSG - Angers Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 09:03
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 09:03

Lionel Messi va juca primul meci pentru PSG din postura de campion mondial, împotriva lui Angers, în runda a 18-a din Ligue 1.

Miercuri, 9 ianuarie, de la 22:00, PSG va primi vizita lui Angers, în etapa a 18-a din campionat. Față de rundele trecute, de data aceasta, Christophe Galtier (56 ani) poate conta și pe serviciile lui Lionel Messi (35 ani), care a avut vacanță prelungită după ce a cucerit Campionatul Mondial. 

Parizienii, deranjați de atitudinea lui Emiliano Martinez 

Cu toate acestea, PSG nu are de gând să organizeze nicio ceremonie pentru a celebra triumful argentinianului la turneul final. Conform RMC Sport, conducerea și fanii parizienilor au fost deranjați de modul în care Emiliano Martinez (30 ani) l-a ironizat pe Kylian Mbappe (24 ani) la sărbătoarea titlului mondial. Lionel Messi a asistat la tot acest „spectacol” fără a luat nicio inițiativă. 

Astfel, Lionel Messi va trebui să se mulțumească doar cu felicitările pe care le-a primit de la coechipieri atunci când a revenit la antrenament. Cu toate că, potrivit aceleiași surse, ultrașii PSG-ului iau în calcul să-i ofere un rând de aplauze deținătorului a 6 Baloane de Aur, înainte sau la finalul meciului cu Angers. 

Gruparea de pe Parc des Princes a luat în considerare să omagieze alte două nume în runda a 18-a din Ligue 1. Pe Modeste M'Bami, fostul fotbalist al campioanei Franței care a decedat în urma unui infarct la doar 40 de ani, și pe Gilles Watelle, fostul medic al echipei care a trecut în neființă la începutul lui 2023. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!