"E prizonier! In curand o sa il azvarle in temnita si ii dau doar apa si paine!" Mama unui jucator de la PSG face scandal! Situatia incredibila a jucatorului

"E prizonier! In curand o sa il azvarle in temnita si ii dau doar apa si paine!" Mama unui jucator de la PSG face scandal! Situatia incredibila a jucatorului

Adrien Rabiot nu a jucat deloc in 2019!

Mijlocasul celor de la Paris Saint-Germain, Adrien Rabiot, nu a mai jucat deloc din decembrie - el a refuzat sa accepte oferta de prelungire a contractului si va deveni liber de contract in vara. Mama jucatorului a acordat un interviu pentru L'Equipe in care a vorbit despre situatia jucatorului, cel caruia nu ii mai este permis sa se antreneze cu echipa lui PSG.

"Nu vreau sa ma plang si nici sa slabesc pozitia lui Adrien si mai mult spunand ca nu este intr-o situatie buna. El este atacat. Noi suntem o familie modesta. Pot doar sa spun ca el este chinuit serios de tot ce se intampla. Adrien se antreneaza, dar nu va voi spune unde si cu cine. Dar desigur ca se antreneaza, este obligat sa o faca. Un jucator de top cum e el, atunci cand nu e accidentat, nu poate sa nu se antreneze intr-un interval de 13 zile. Si cum accesul la baza de antrenament ii este complet interzis, a trebuit sa se organizeze altfel" povesteste Veronique Rabiot, cea care este si agentul jucatorului.

Veronique a vorbit si despre clipul aparut dupa eliminarea lui PSG din UEFA Champions League cu Rabiot petrecand in club la cateva ore dupa meci. "Nu este cum e cel cu Evra care se bucura de eliminarea lui PSG. In ceea ce priveste iesirea in club... cei de la PSG vor sa-i controleze total viata lui Adrien. Vor sa-l trimita la somn la ora 21.00, inainte de meci. Oamenii astia chiar nu stiu care e viata unui jucator? Este slujba lui, e vorba de ritmul jucatorilor. El trebuie sa aiba grija de viata lui, sa traiasca. El este criticat ca a iesit in oras dar nu ii este permis sa joace. Aici e o contradictie. Sunt revoltata" mai spune mama lui Rabiot, cea care povesteste si cum a fost instiintat jucatorul de 23 de ani ca nu mai poate sa se antreneze la baza lui PSG.

"Henrique (directorul sportiv al lui PSG) a venit in vestiar cu o hartie oficiala. Era 14 martie. I-a cerut lui Adrien sa o semneze, el a refuzat. Era inceputul antrenamentului. Henrique i-a spus ca nu poate sa stea. I-a cerut din nou sa semneze, Adrien a refuzat inca o data si i-a spus ca trebuie sa mearga sa se antreneze. Si-a pus ghetele si a iesit la antrenament. A incheiat sesiunea. La final, la sala de forta, a venit antrenorul echipei (Thomas Tuchel) si i-a spus ca nu mai poate sa stea. I-a spus ca este suspendat si ca nu mai se poate intoarce la baza de antrenament.

Nu este doar o impresia, Adrien chiar e prizonie. Este tinut ostatic de catre PSG! In curand o sa-l azvarle intr-o temnita si o sa-l hraneasca doar cu paine si apa. Lumea e cruda. Un fotbalist trebuie sa joace, nu sa stea inchis. Adrien n-a mai jucat din decembrie si probabil nu o va face pana in iunie. Pe parcursul unei cariere, 6 luni inseamna enorm. El este tinut ostatic pentru ca nu vrea sa semneze un nou contract iar tot ceea ce face el este sa-l respecte pe cel in vigoare. Adrien cere doar atat: sa ii fie respectat contractul" a incheiat Veronique.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișorenii și-au făcut provizii înainte de carantină. Tinerii au ieșit la terase
BRAT

Modifică setările cookies