Condiție clară a lui Zinedine Zidane pentru a o antrena vreodată pe PSG! Jucătorul pe care nu îl vrea la echipă 

Zinedine Zidane Neymar PSG Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 16:53
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 16:56

Zinedine Zidane (50 ani) este antrenorul pe care oficialii lui Paris Saint-Germain l-au dorit pe banca tehnică a echipei. 

Antrenorul francez a refuzat propunerea de a-l înlocui pe Mauricio Pochettino pe banca tehnică a campioanei Franței. Zidane își dorește să devină selecționerul naționalei Franței, după ce s-a scris că Deschamps ar putea pleca imediat după încheierea Campionatului Mondial din Qatar. Cu toate astea, tehnicianul nu a exclus posibilitatea de a o antrena pe PSG, însă ar avea o condiție. 

Zinedine Zidane nu vrea să audă de Neymar 

Conform Mundo Deportivo, Zinedine Zidane ar fi încântat de ideea de a o antrena pe Paris Saint-Germain în viitor, deși s-a scris că o astfel de mutare ar fi considerată „trădare” în contextul în care francezul este originar din Marseille. Tehnicianul are însă o condiție clară: plecarea lui Neymar de la club. 

În ultimele zile s-a tot scris despre o posibilă plecare a brazilianului de la echipă. Șeicii trebuie să mai elibereze din masa salarială, iar Neymar are al doilea cel mai mare salariu, acesta fiind un argument important. Cu toate astea, fotbalistul și-a prelungit contractul anul trecut până în 2025, având o opțiune de prelungire până în 2027 pe care o poate activa singur pe 1 iulie

Nasser Al-Khelaifi a declarat recent, în momentul în care a fost întrebat de Neymar: „Ne dorim jucători care să iubească clubul, care iubesc să lupte și să câștige”, motiv pentru care se află pe listă și Zinedine Zidane. PSG ar „grăbi” plecarea brazilianului, iar recent au apărut zvonuri ale unor posibile interese din partea unor echipe precum Juventus, Barcelona sau Chelsea. 

Zinedine Zidane, dispus să o antreneze pe Paris Saint-Germain

Într-un interviu acordat recent, Zinedine Zidane a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe Paris Saint-Germain pe viitor, punctând că ar putea ajunge pe banca tehnică a campioanei Franței cândva. Mai mult, francezul a declarat că își dorește să fie selecționerul Franței. 

„Niciodată să nu spui niciodată. În special când vorbești despre un antrenor. Când eram jucător puteam alege dacă vreau să merg sau nu la aproape toate cluburile. Ca antrenor nu sunt nici măcar 50% cluburi disponibile la care să poți merge. Există două sau trei posibilități. Dacă mă întorc la un club o fac pentru a câștiga, o spun cu toată modestia. De aceea nu pot merge oriunde”, a declarat Zinedine Zidane în interviul acordat pentru L'Equipe, citat de Marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!