Zinedine Zidane Paris Saint-Germain PSG Campionate externe

Primele declarații ale lui Zinedine Zidane după ce a refuzat-o pe PSG! Ce a spus despre șansele de a antrena campioana Franței 

Zinedine Zidane (50 ani) a fost dorit de Paris Saint-Germain pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 12:41
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 12:42

Fostul antrenor de la Real Madrid a fost principalul favorit pe lista șeicilor de la Paris Saint-Germain pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino pe banca tehnică. Oficialii de pe Parc des Princes și l-au dorit cu insistență pe Zinedine Zidane și au purtat negocieri cu el, însă tehnicianul a refuzat oferta primită. 

După apariția zvonurilor conform cărora ar putea semna cu PSG au apărut și reacții negative, în contextul în care Zidane este născut la Marseille, iar rivalitatea cu echipa din oraș este deja ultra-cunoscută. Deși unele voci au spus că este imposibil ca antrenorul francez să accepte vreodată să antreneze o „rivală”, tehnicianul nu exclude această variantă. 

Zinedine Zidane, dispus să o antreneze pe Paris Saint-Germain

Într-un interviu acordat recent, Zinedine Zidane a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe Paris Saint-Germain pe viitor, punctând că ar putea ajunge pe banca tehnică a campioanei Franței cândva. Mai mult, francezul a declarat că își dorește să fie selecționerul Franței. 

„Niciodată să nu spui niciodată. În special când vorbești despre un antrenor. Când eram jucător puteam alege dacă vreau să merg sau nu la aproape toate cluburile. Ca antrenor nu sunt nici măcar 50% cluburi disponibile la care să poți merge. Există două sau trei posibilități. Dacă mă întorc la un club o fac pentru a câștiga, o spun cu toată modestia. De aceea nu pot merge oriunde”, a declarat Zinedine Zidane în interviul acordat pentru L'Equipe, citat de Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!