kylian mbappe Paris Saint-Germain Franta

Anunț bombă din Franța! Kylian Mbappe și-ar putea rezilia unilateral contractul cu Paris Saint-Germain 

Kylian Mbappe (23 ani) ar putea pleca de la Paris Saint-Germain chiar în această iarnă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 12:09
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 12:12

Situația de la campioana Franței pare să fie din ce în ce mai tensionată, asta după mai multe momente „delicate” ce au avut loc în vestiar încă din startul sezonului. Deși Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului în vară, fotbalistul nu este mulțumit de cum s-au făcut transferurile și de cum arată echipa, asta și după ce i s-a promis că va avea un rol mai important în echipă și ar fi gata să plece.

Atacantul francez se simte nemulțumit de situația de la echipă și le-ar fi transmis conducătorilor de pe Parc des Princes că și-ar dori să plece. Deși o plecare în iarnă ar părea imposibilă, ultimul scandal de la gruparea din capitala Franței i-ar putea „facilita” situația lui Kylian Mbappe. 

Kylian Mbappe, gata să plece de la Paris Saint-Germain în iarnă 

Recent au apărut informații conform cărora oficialii lui PSG ar fi angajat o firmă care deține conturi pe rețelele sociale care au discreditat fotbaliștii campioanei Franței, după cum a scris Mediaposrt. Fotbalistul ar fi gata să profite de situație și și-a pus avocații la treabă pentru a-și rezolva plecarea, căutând posibilitatea unei rezilieri unilaterale. 

Avocata Tatiana Vassiene, expertă în drepturile sportive, a spus pentru RMC, că există posibilitatea ca Kylian Mbappe să își denunțe contractul și dacă se demonstrează că Paris Saint-Germain este vinovată de acuzațiile aduse, atunci acesta și-ar putea rezilia unilateral înțelegerea. 

În caz contrar, atacantul ar căuta să obțină maximum din situație și le-ar forța mâna conducătorilor pentru a-și scădea pretențiile economice. Presa franceză asigură că echipa din Paris ar fi dispusă să îl vândă pe Mbappe în schimbul a 300 de milioane de euro

Kylian Mbappe joacă din 2017 la Paris Saint-Germain, după ce a fost transferat de la AS Monaco, în schimbul sumei de 180 de milioane de euro. Atacantul a strâns 229 de meciuri, 182 de goluri și 88 de pase decisive.

În actula stagiune, Mbappe a evoluat în 12 partide și a marcat 11 goluri - 8 în Ligue 1 și 3 în Champions League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!