A pierdut 4,5 miliarde de dolari insa a "castigat" un tricou SUPERB! Monaco a semnat cu Nike - vezi cum arata noul echipament

A pierdut 4,5 miliarde de dolari insa a "castigat" un tricou SUPERB! Monaco a semnat cu Nike - vezi cum arata noul echipament

Vezi ce tricou va avea Monaco sezonul viitor.

Patronul lui Monaco are probleme mari in ultima perioada, dupa ce a primit decizia de a plati 4,5 miliarde de dolari catre sotia sa, in urma divortului.

Acesta se poate simti mai bine totusi in tricoul lui AS Monaco, glumeste presa din Anglia. Francezii au semnat un nou contract de parteneriat cu Nike, iar tricourile pentru editia viitoare de Ligue 1 arata superb. Echipa miliardarului rus avea contract cu o firma mai mica de echipament insa acesta a decis ca este timpul ca lotul sau sa fie imbracat cu cel mai bun echipament de pe piata.

Modelul este un retro, polo, jumatate visiniu si jumatate alb. In centrul jucatorilor se afla Falcao, vedeta lui Monaco ce s-a accidentat la inceputul anului si despre care s-a spus de mai multe ori ca e pe picior de plecare din Franta. "Aceasta sedinta foto arata ca Falcao nu pleaca nicaieri", scriu englezii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies