„Fotbalistul anului este ăla mic!” Jucătorul pe care Anamaria Prodan îl vede cel mai bun din România 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 11:45
Data actualizarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 11:47

Anamaria Prodan a vorbit despre fotbalistul pe care îl consideră superior celorlalți.

Anamaria Prodan este într-un conflict continuu cu frații Becali din ianuarie 2021, de când verii patronului de la FCSB l-au transferat pe Dennis Man la Parma, agentul jucătorului acuzând că a fost scos voluntar din tranzacție. 

Anamaria Prodan nu a stat pasivă și l-a dat în judecată pe Man, pe motiv că nu și-a respectat contractul. Cu toate acestea, agentul a mărturisit că nu se teme că din cauza conflictului cu frații Becali, poate pierde alți jucători. De asemenea, Anamaria Prodan a mizat pe viitoarea „perlă” din Liga 1, pe care o consideră fotbalistul anului în România. 

Eu nu am niciun fel de problemă cu absolut nimeni din cei trei crai de la răsărit (n.r.- Victor, Giovanni și Gigi). Nu mă interesează. Nu mă tem pentru jucătorii mei pentru că sunt foarte buni, în momentul în care sunt buni și oricine îi amenință: 'te dau la echipa a doua și nu mai joci' e o prostie. Asta e o chestie de hai să ne speriem cu Baba Oarba. 

Nimeni nu e atât de tâmpit să își pericliteze banii, business-ul și echipa să nu bage cei mai buni jucători în echipă că sunt semnați cu Anamaria Prodan sau mai știu eu cu ce alt manager. 

Fotbalistul anului, ăla mic așa, este Ianis Stoica”, a declarat Anamaria Prodan.

Ianis Stoica (19 ani) a bifat 12 prezențe în acest sezon pentru FCSB, în toate competițiile, atacantul reușind să marcheze 5 goluri și să ofere o pasă decisivă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!