Fotbal intern

„Ați văzut o ofertă din Germania pentru Reghecampf?” Anamaria Prodan știe de ce antrenorul nu are oferte din Bundesliga

Anamaria Prodan a vorbit despre cariera lui Laurențiu Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 18:43
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 18:53

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Iar în ultima săptămână, impresarul FIFA a mai primit o lovitură. În spațiul media a circulat informația că antrenorul Universității Craiova urmează să semneze un contract de colaborare cu frații Becali. Iar acesta veste a inflamat spiritele între cele două părți și mai mult. 

Cu toate acestea, Anamaria Prodan consideră că Laurențiu Reghecampf se află într-un declin profesional, afirmând că după ce a jucat finala Cupei Campionilor Asiei, a ajuns să antreneze în Liga 1.

Anamaria Prodan: „Cine a făcut pași greșiți în străinătate s-a întors acasă”

Laurențiu Reghecampf este un antrenor foarte bun. Și asta nu i-o poate lua nimeni, nici Becali, nici nimeni pe pământ. N-are legătură cu ceea ce trăiește el în viața de familie. Însă de la salarii de milioane de dolari, de la finale de Champions League (n.r. Asia), antrenează acum la Craiova! Asta este probabil lecția de viață pe care trebuie o învețe.

Craiova este echipă din România, iar el a jucat finală de Champions League, cu Real Madridul Asiei, cu Al Hilal. Este altceva, o altă ligă, e diferență mare. Cine a făcut pași greșiți în străinătate s-a întors acasă. Ăsta este adevărul! Credeți că mie nu-mi pare rău că soțul meu n-a rămas la nivelul de Champions League? Îmi pare rău”, a declarat Anamaria Prodan la Radio Sport Total FM. 

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este de părere că escapadele extraconjugale ale antrenorului îi vor dăuna în carieră. De asemenea, Anamaria Prodan susține că din această cauză, niciun club din Germania nu l-a ofertat până acum pe tehnician.

Anamaria Prodan: „Când apari pe prima pagină în Bild, nu mai antrenezi niciodată acolo”

E vorba de bărbăție, educație, putere. Când ajungi în vârf nu ai voie să te clatini, sunt alții, milioane și miliarde mai jos, care se clatină oricum, care vor să-ți ia locul. Ați văzut vreo ofertă din Germania pentru Laurențiu Reghecampf? Când apari pe prima pagină în Bild, nu mai ai cum să antrenezi niciodată acolo.

Când apari cu copii făcuți în afara căsniciei, cu nunți făcute fără să știe familia, cu dansatoare, cu escorte, iubite, gravide, nu poate nimeni să te mai ia, jucătorii nu mai au încredere în tine. N-ai ce exemplu să dai, nu te ia nimeni! Nicio echipă! De aia Laurențiu a căzut în plasa multora care l-au îndreptat spre zona asta. Dar este unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi are România”, a declarat Anamaria Prodan la Radio Sport Total FM. 

Laurențiu Reghecampf a evoluat 9 sezoane în Germania, unde a bifat 118 meciuri în Bundesliga, reușind să marcheze 13 goluri și să ofere 19 pase decisive. De asemenea, fostul jucător de bandă a acumulat și 109 meciuri în eșalonul secund din Germania, în care a înscris de 23 de ori și a livrat 28 de pase de gol. 

Modifică setările cookies