Un fotbalist din Romania a fost prins fara bilet: "N-am avut bani de bilet. M-am facut de ras"

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 22:18

	Un fotbalist din Romania a fost prins fara bilet: "N-am avut bani de bilet. M-am facut de ras"

►Ciocan vs Larsen, pentru titlul european, vineri 23:00, IN DIRECT la PRO TV! Gala incepe la 18:30 LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Un jucator de la Rapid si-a aratat buzunarele goale cand a fost intrebat de bilet. Fotbalistul spune ca s-a facut de ras in fata controlorilor.

Vasile Nicolae spune ca nu a avut bani pentru a plati calatoria.
"M-au prins controlorii azi. N-am avut bani de bilet! M-am facut de ras", a povestit Vasile Nicolae la Digi Sport.
Jucatorii Rapidului nu si-au mai primit banii de foarte mult timp, iar multi dintre ei au fost evacuati din case pentru ca nu-si mai permiteau sa-si plateasca chiriile.
 

GREVA la Rapid! Antrenorul interimar a plecat! Ce a anuntat Cristescu dupa intalnirea cu jucatorii:

"Am stabilit o strategie cu baietii, intra in cantonament de maine cu doua antrenamente pe zi. Nu a fost un protest al jucatorilor, a fost o neintelegere. Chestia cu Rada (n.r. - demiterea lui Marian Rada) a fost hotararea mea. Nu am cedat la presiunea lor, eu nu cedez niciodata la presiunea nimanui atata timp cat dreptatea este de partea mea", a spus Cristescu.

Intrebat daca este posibil ca Marian Rada sa ramana totusi in functie, oficialul rapidist a raspuns: "Nu".
Cristescu a adaugat ca jucatorii nu au avut pretentii exagerate si ca acestia au inteles in cele din urma ca trebuie sa se antreneze. "Ne pregatim serios pentru campionatul Ligii a II-a. Nici ei nu au fost exagerati, a fost o discutie amiabila si placuta. M-au inteles, ne-am inteles, pana la urma suntem o familie si trebuie sa tragem in acelasi sens", a precizat Nicolae Cristescu.

Potrivit ProSport, de la Rapid a plecat si secundul lui Rada, Sandu Tabarca, anuntat initial drept antrenor interimar. Marian Rada va prelua o grupa de juniori de la Rapid.

Avertisment de la virusologi pentru românii care vor merge la terasă de la 1 iunie
BRAT