Fotbal intern

Verdict: AMANARE! Copos continua sa tremure in Dosarul Loteria, 1 iulie e urmatorul termen! Borcea afla pe 30 iunie

George Copos este judecat astazi in Dosarul Loteria 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iunie 2014, 15:12
Data actualizarii: Luni 16 Iunie 2014, 16:09

UPDATE: Inca o amanare in Dosarul Loteria! Urmatorul termen va avea loc pe 1 iulie. De asemenea, Curtea de Apel a dictat o amanare si in recursul intocmit de Cristi Borcea, impotriva condamnarii la inchisoare cu executare. Acesta va fi judecat pe 30 iunie.

UPDATE: Inculpatul Rogoveanu renunta la serviciile avocatului si vrea sa-si gaseasca altul, cerand un nou termen de judecata.

Intre timp, judecatoarea a decis sa ia o pauza, iar George Copos vorbeste cu gardienii despre Campionatul Mondial si pare mai degajat decat in momentul in care a fost adus.

UPDATE: Avocatii apararii cer inca o amanare, acestia invocand faptul ca Stelian Ratiu s-a operat de cataracta si este in incapacitatea de a se apara. Procurorul de caz cere insa anuntarea unei decizii finale in cursul zilei de astazi.

UPDATE: George Copos a ajuns la tribunal in catuse, acesta fiind extrem de abatut si intr-o stare psihica nu tocmai buna.


George Copos, fostul patron al Rapidului, condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, este judecat astazi si in Dosarul Loteria 1, in care este acuzat de evaziune fiscala. In anul 2004, Loteria Romana a cumparat 38 de spatii comerciale, indirect, de la Ana Electronics. Tranzactia s-a facut prin intermediari, care au cumparat de la George Copos la un pret foarte mic si au vandut apoi, dupa cateva saptamani, la preturi de 10-12 ori mai mari.

George Copos risca o noua condamnare, de 4 ani, in Dosarul Loteria 1. Copos e deja la inchisoare, dupa condamnarea din Dosarul Transferurilor de 3 ani si 8 luni.
 

Modifică setările cookies