Fotbal intern

Tricourile legendarilor Cruyff si Beckenbauer, transformate in PIJAMALE! Povestea FABULOASA a unui fost international roman: "Soacra s-a mutat cu noi si mi-a facut o surpriza!" :)

Lajos Satmareanu (76 de ani) a dezvaluit povestea senzationala prin care a pierdut doua tricouri legendare pe care le avea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Iunie 2020, 14:45
Data actualizarii: Duminica 28 Iunie 2020, 15:09

Fostul international roman s-a ales cu doua perechi de pijamale de lux, dupa ce mama soacra a vrut sa ii faca o surpriza.

Satmareanu obtinuse in cariera de fotbalist tricourile legendarilor Johan Cruyff si Franz Beckenbauer, insa mama soacra a vrut sa le stearga numerele de pe spate ca sa le poata purta pe strada.

"Din pacate nu mai am tricourile lui Johan Cruyff si Franz Beckenbauer. Dupa ce m-am casatorit, mama soacra s-a mutat cu noi si mi-a facut o mare surpriza intr-o zi, cand m-am intors acasa din cantonament.

Cu lama a scos frumos numerele din spate si mi-a spus: 'Uite ce ti-am pregatit ca sa poti sa porti pe strada'. Materialul era deosebit. Nu i-am spus ca a stricat totul, l-am folosit ca pijama", a declarat Lajos Satmareanu pentru Steaua TV.

Lajos Satmareanu a evoluat la Steaua in perioada 1964 - 1975. In echipa nationala a Romaniei a adunat 46 de aparitii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!