Tatal lui Gica Popescu a murit noaptea trecuta! Fostul capitan al nationalei a facut cerere de ELIBERARE provizorie!

Aflat la inchisoare, Gica Popescu a primit o veste de cosmar

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 11:20
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 11:20

UPDATE 11:00 Gica Popescu a facut cerere de eliberare pentru a merge la inmormantare, anunta Fanatik. Aceasta are sanse mari sa fie acceptata in conditiile in care este vorba despre o ruda de gradul I, mai scrie sursa citata!

Poate fi eliberat pentru inmormantare

Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu, a murit in aceasta noapte, anunta Mediafax. El suferea de reumatism si mai multe afectiuni cardiace iar condamnarea fiului sau i-a agravat situatia. Primele informatii arata ca tatal lui Gica Popescu a murit in urma unui infarct, acesta fiind gasit de catre un nepot al sau.

"Inca de aseara tatal lui Gica Popescu se simtea un pic mai rau. De pe la ora 23.00, am tinut legatura cu sotia dansului, doamna Lenuta, care a stat alaturi de el si, din pacate, la ora 01.30 a decedat. El va fi inmormantat joi, in cimitirul central din Calafat", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX primarul orasului Calafat, Mircea Guta.

Condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor, Gica Popescu va cere sa fie eliberat pentru a participa la inmormantare.

Tatal lui Gica Popescu avea 71 de ani si locuia la Calafat.

Modifică setările cookies