LA TAMPLARIE! Ce au ajuns sa faca Gica Popescu, MM Stoica si Copos la Penitenciarul Rahova

Opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, asta este programul pe care Gica Popescu, MM Stoica si George Copos trebuie sa il respecte la Penitenciarul Rahova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 17:32
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 17:33

Ca sa isi reduca pedepsele, cei trei au fost pusi la munca. Daca Gigi Becali munceste in aer liber la Academia lui Gica Hagi, unde s-a zvonit ca ar avea chiar si un birou, la penitenciarul Rahova, Copos, MM si Popescu lucreaza la birouri, la propriu.

Cei trei oameni de fotbal au devenit acum tamplari la Rahova, unde lucreaza opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, reducandu-si astfel pedepsele din Dosarul Transferurilor, scrie Mediafax, care citeaza surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

La atelierul de tamplarie, cei trei construiesc diverse obiecte din lemn si repara piesele de mobilier ale inchisorii. Pentru munca depusa nu vor fi platiti, dar, in functie de numarul zilelor lucrate si de gradul de dificultate al muncii, isi vor reduce din pedepse.

MM, Popescu si Copos isi executa in prezent pedepsele in regim inchis, fiecare dintre ei fiind condamnat la mai mult de trei ani de inchisoare.

Modifică setările cookies