SUS PE CAL! Sumudica, interviu BOMBA in Turcia: "Cred ca puteam fi campioni mondiali"! Ce le-a spus jurnalistilor

SUS PE CAL! Sumudica, interviu BOMBA in Turcia: "Cred ca puteam fi campioni mondiali"! Ce le-a spus jurnalistilor

Marius Sumudica a revenit in Turcia dupa vacanta de iarna.

Antrenorul lui Kayseri a dat un interviu in Sabah in care vorbeste despre parcursuls enzational al echipei in acest sezon. Sumudica le-a spus turcilor ca e mare fan Erdogan si il felciita pe presedintele Turciei pentru ca sustine fotbalul. Romanul a acceptat o lectie de echitatie la finalul dialogului cu Sabah.

"Nicaieri nu se mai fac stadioane ca aici, in Turcia. Asta e un lucru extraordinar. Cred ca presedintele Erdogan, care a jucat fotbal, iubeste acest sport si asta e fantastic. Cluburile din Turcia si fanii sunt foarte norocosi din punctul asta de vedere. Daca ma voi intalni vreodata cu Erdogan, ii voi multumi din suflet pentru stadioane si pentru sustinerea pe care o arata pentru fotbal. E foarte important ce face el . Daca am fi avut in Romania un presedinte ca Erdogan, cred ca am fi jucat finala Campionatului Mondial, poate ca am fi si castigat-o", a spus Sumudica.

"Stiu cum sa ma comport cu starurile, le inteleg limbajul. Sunt un lider, asa m-am nascut. Oamenii nu devin lideri, se nasc asa. De aia am reusit sa fac echipe. Ma inteleg foarte bine cu starurile, le inteleg
", a explicat antrenorul roman.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană a îmbunătăţit previziunile privind creşterea economiei României
BRAT
Modifică setările cookies