Surpriză! Cu ce echipă de top a negociat Gabi Tamaș: „Am vorbit cu ei, dar am ales Concordia Chiajna

Gabi Tamas Concordia Chiajna Fotbal intern Gabriel Tamaș
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Mai 2023, 20:03
Data actualizarii: Luni 08 Mai 2023, 20:02

Gabriel Tamaș (39 de ani) se află la Concordia Chiajna din ianuarie 2023.

Fundașul central a bifat trei apariții în sezonul regulat al ligii secunde și a adunat cinci meciuri în picioare în play-out pentru Concordia Chiajna, unde a reușit să marcheze o singură dată.

Surpriză! Cu ce echipă de top a negociat Gabi Tamaș: „Am vorbit cu ei, dar am ales Concordia Chiajna

Înainte să ajungă la Concordia Chiajna, Gabi Tamaș a dezvăluit faptul că a purtat conversații cu CFR Cluj, însă a precizat că la campioana en-titre ar fi fost al patrulea pe post.

„(n.r. - despre CFR Cluj). Nu ştiu dacă era Tamaş pe teren, pentru că ei au câştigat campionatele an de an şi au o echipă foarte bună. Acolo poate eram al treilea, al patrulea (n.r. - pe post). Cine ştie până mi se dădea o şansă după aia? 

Am vorbit cu cei de la CFR foarte scurt şi am ales să mă duc în altă parte (n.r. - la Concordia Chiajna). (n.r. - nu-ţi doreai să te lupţi pentru titlu?). Ba da, bineînţeles. Acolo trebuia să muncesc de două, trei ori mai mult ca să prind un loc de titular, vă daţi seama. 

Muncesc, muncesc, dar am ales să vin în altă parte”, a spus Gabi Tamaș, potrivit Orange Sport.

Gabi Tamaș, poveste memorabilă de la celebrele șprițuri: „Beam și băgam cardurile în frapieră!”

Gabi Tamaș a vorbit întotdeauna deschis despre escapadele din viața extrasportivă. Recent, stoperul și-a reamintit un episod de pe vremea când evolua în Premier League. Spre sfârșitul anului, românul și mai mulți coechipieri de la West Bromwich Albion plecau într-o vacanță în Europa pentru a petrece, iar responsabilul cu nota de plată era extras, printr-o metodă inedită, chiar de către ospătar. 

„Nu ştiu exact, eu achit şi acum. Câteva mii de euro. Ieşeam cu echipa în oraş, la West Brom, de Christmass Party. După Boxing Day mergeam undeva în Glasgow sau în Paris. Luam camere la hotel şi seara la club. Era clubul închiriat doar pentru noi.

Înainte de club stăteam la bar şi mâncam, beam şampanie sau cine ce voia. Beam alcool, fără alcool nu merge la distracţie, și băgam cardurile în frapieră. Venea ospătarul şi trăgea câte un card. Şi ultimul card care rămâne, ăla plătea nota. Acolo erau peste 10 mii de pounds. Făceam poză la notă”, a spus Gabriel Tamaş în podcastul Victory Extra Time.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!