SUPERTRANSFER la Petrolul! Ploiestenii cauta sa se salveze de la retrogradare cu un fost atacant al lui Juventus

Michele Paolucci, un varf de 29 de ani care a trecut pe la Udinese, Juventus si Siena, a semnat cu Petrolul pana in vara viitoare, urmand sa debuteze, cel mai probabil in 2016 pentru echipa ploiesteana

Petrolul Ploiesti se afla pe ultimul loc in clasamentul Ligii 1, dar nu se preda. Echipa ploiesteana cauta in continuare solutii pentru a-si reveni, iar campania de transferuri din iarna se anunta cel putin una extrem de interesanta. Prima lovitura a venit miercuri, cand ploiestenii au reusit sa il convinga pe Michele Paolucci sa semneze un contract pana in vara.

Paolucci (29 de ani) nu a mai jucat din vara, dupa ce s-a despartit de Latina, insa are un CV extrem de interesant. Produs al academiei de tineret a lui Juventus, atacantul de 1,82m a fost cedat in 2007 la Udinese, in schimbul lui Vincenzo Iaquinta, costul estimat al transferului fiind de 1,35 milioane de euro. Dupa ce a fost imprumutat la Atalanta si Catania, Paolucci a revenit la Juventus, care a platit 3,3 milioane de euro in schimbul sau!

A semnat cu Siena, unde a fost coleg cu Paul Codrea, marcand noua goluri in 39 de meciuri pentru echipa italiana, insa, intre timp, a revenit la Juventus, unde a bifat patru prezente in Serie A. A fost imprumutat din nou la Palermo si la Vicenza, impresionand cu 11 goluri marcate in 41 de partide pentru biancorossi. Paolucci are insa un CV excelent, cu 17 goluri marcate in 93 de meciuri din Serie A, transformandu-l, cel putin, pentru moment in unul dintre cei mai valorosi jucatori din Liga 1.

Text: Adrian Costeiu

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies