Se știu semifinalele Cupei României: Sepsi - Universitatea Craiova și Voluntari - FC Argeș

Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 12:10
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 12:16

Sepsi Sfântu Gheorghe - CS Universitatea Craiova şi FC Voluntari - FC Argeş sunt meciurile din semfinalele Cupei României, s-a stabilit, joi, după tragerea la sorţi care a avut loc la Casa Fotbalului.

Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur.

Semfinalele Cupei României

Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.

În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare, în conformitate cu Legile Jocului.

Jocurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc astfel: turul în perioada 19-21 aprilie, iar returul competiţiei va fi în perioada 10-12 mai, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!