Reuniune la Casa Fotbalului: Lucescu Jr. a facut planul pentru Euro 2012!

Razvan Lucescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Februarie 2010, 17:00
Data actualizarii: Luni 15 Februarie 2010, 17:01

Selectionerul Romaniei a tinut astazi o sedinta impreuna cu antrenorii romani la Casa Fotbalului

Selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu, a declarat, luni, dupa prezentarea pe care a avut-o la reuniunea profesionala a antrenorilor de la Casa Fotbalului, ca rolul sau nu a fost acela de a-i invata pe ceilalti tehnicieni lucruri noi, ci de a le prezenta ideile sale despre prima reprezentativa.

"Nu mi-a fost usor sa iau decizia de a analiza, dar am considerat ca e bine sa vin si sa prezint ideile mele si ale staf-ului nostru tehnic din patru puncte de vedere: pregatirea echipei nationale, mentalitate, de criterii, de modul in care ne pregatim in timpul unei saptamani. Noi ne ducem, ne informam la antrenamentele diferitelor echipe si culegem informatii care ne pot fi de folos. Nu am venit sa invat pe nimeni, pentru ca fiecare are idei foarte bune si se poate folosi de ce am prezentat", a spus Lucescu.

La intalnire au participat antrenorii din Liga I, Liga a II-a si detinatorii Licentelor Pro. Printre cei prezenti s-au numarat si Gheorghe Hagi si Mircea Rednic.

Antrenorul echipei nationale a Romaniei, Razvan Lucescu, a vorbit despre activitatea de selectioner tehnicienilor prezenti la reuniune, ca si antrenorul formatiei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi.

Directorul General al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, a fost cel care a deschis sesiunea tehnicienilor romani. El a facut un apel catre antrenorii romani sa fie uniti si sa se respecte. Lupescu a mai anuntat ca FRF impreuna cu AJF-urile lucreaza la un proiect pentru infiintarea unui campionat interjudetean cu echipe formate din cei mai buni jucatori ai unei regiuni.

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichita, a fost singurul absent dintre tehnicienii romani din Liga I la intalnire. El a fost absent pentru ca se afla intr-un stagiu de pregatire in Bulgaria alaturi de lotul stelist. "A fost o prezenta foarte buna a antrenorilor. Lipsesc cei straini, noi i-am invitat, dar ei nu sunt obligati sa vina", a precizat Mircea Radulescu.

Mircea Radulescu a inmanat diplomele Pro absolventilor cursurilor din 2009: Ionut Badea, Liviu Ciobotariu, Daniel Iftodi, Gabriel Margarit, Danut Oprea, Cristian Pustai, Sandu Tabarca, Viorel Tanase, Eusebiu Tudor, Nicolae Ungureanu, Emil Ursu si Valentin Velcea.

Presedintele Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, a declarat, cu ocazia Reuniunii Profesionale a forului pe care il conduce, ca selectionerul "tricolorilor", Razvan Lucescu, are o relatie mult mai deschisa cu antrenorii de cluburi decat ultimii predecesori ai sai.

"Federatia Romana de Fotbal este intr-un moment bun acum. S-au linistit apele dupa alegeri. Avem un selectioner care nu mai este rece fata de antrenorii de cluburi, cum au fost altii", a spus Mircea Radulescu in deschiderea Reuniunii Profesionale, Actiune de Perfectionare a Scolii Federale de Antrenori.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!