Fotbal intern

Rasturnare bizara in scandalul mitei pentru antrenor. Fotbalistul care acuza ieri ca i s-au cerut 5.000 euro si-a schimbat declaratia: "Nu eram lucid! Ma tem sa mai ies din casa"

Un scandal a izbucnit ieri la Gaz Metan Medias, dupa ce antrenorul Ioan Balaur a fost acuzat de un fotbalist: "Mi-a cerut 5.000 euro ca sa ma tina in lot". Balaur s-a aparat: "Nu e nimic adevarat" (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Octombrie 2015, 16:19
Data actualizarii: Marti 06 Octombrie 2015, 16:33

Ieri il acuza se spaga, astazi se contrazice: "Nu eram lucid! Mi-e frica sa mai ies din casa".

Situatie bizara in scandalul iscat la Gaz Metan Medias, dupa ce fotbalistul Adrian Martonca l-a acuzat pe antrenorul Ioan Balaur ca i-a cerut o "spaga" de 5.000 euro pentru a-l pastra in lot.

Jucatorul, care ar fi dat probe de joc in vara, insa pe care antrenorul nu l-ar fi pastrat din cauza faptului ca nu a vrut sa "cotizeze", dupa cum a spus chiar acesta, si-a schimbat radical pozitia in decurs de doar 24 de ani.

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, Martonca a facut o noua declaratie, spunand ca nu i-a cerut nimeni bani pentru a fi pastrat la Medias si ca toate declaratiile au fost date pe fondul unei stari de nervozitate. Totusi, bizare sunt si cuvintele fotbalistului, care dezvaluie: "Mi-e frica sa mai ies din casa".

"S-a inteles cu totul altceva. Eu am fost bulversat, m-am speriat, am cazut intr-o pasa proasta si fara sa gandesc am raspuns nervos la situatia respectiva. Nu mi s-a cerut nici un ban! Acei 5.000 de euro erau salariul meu care trebuia sa fie anual. Mie mi s-au pus vorbe-n gura. Nu mi-a cerut nimeni 5.000 de euro! Reporterul respectiv mi-a pus mai multe intrebari, dar eu nu eram lucid... La unele intrebari am inteles eu altceva. Imi cer scuze ca am fost bagat in chestia aceasta. Eu n-am nevoie de asemenea balamuc, eu vreau sa joc fotbal si sa fiu profesionist.

Sunt cazut psihic si moral din ceea ce mi s-a intamplat. Am primit multe telefoane si m-am speriat asa tare ca nici nu stiu ce-am raspuns si cum am raspuns. Vreau sa spun care este opinia mea acum dupa ce mi-am mai revenit, dupa tot ce s-a intamplat in cazul acesta. Sunt speriat si mi-e frica sa ies afara din casa. Am fost amenintat si din cauza unei nebunii am spus asta! Eu am un viitor, nu vreau sa mi se opreasca cariera aici", a spus Martonca potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies