Fotbal intern

Răducioiu, mesaj războinic înainte de ciocnirea cu FCSB. A vorbit despre armele lui Dinamo 

Dinamo - FCSB, derbyul etapei a 12-a a Ligii 1, are loc duminică, de la ora 20:00, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 11:58
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 12:08

Proaspăt instalat în funcția de director sportiv la Dinamo, Florin Răducioiu (51 de ani) știe că gruparea lui Toni Petrea beneficiază de un lot valoros, în pofida ultimele transferuri realizate de formația roș-albă. Fostul mare atacant s-a implicat în transferuri încă de la venirea sa la Dinamo și încearcă să dea o mână de ajutor în încercarea roș-albilor de a se salva de la retrogrdare. 

Florin Răducioiu a transmis un mesaj de forță, luând în calcul contextul, și spune că elevii lui Flavius Stoican pot obține un rezultat pozitiv în înfruntarea cu FCSB.

”Hai să fim realişti, sunt favoriţi, sunt mult mai buni decât noi, însăşi locul din clasament spune asta în mod clar, forţele sunt total diferite pe teren.

Dar ştiţi foarte bine că într-un meci se pot întâmpla foarte multe lcururi. Noi avem nevoie de puncte. Băieţii nu au nevoie să se motiveze, pentru că atunci când joci cu Steaua (n.r. FCSB) este o motivaţie enorm de mare.

Cu mare atenţie, cu mare concentrare, cum de fapt am spus şi la Piteşti, şi mai multă luciditate din partea jucătorilor noştri, cred că putem obţine un rezultat pozitiv", a declarat oficialul dinamovist, conform telekomsport.ro.

Fostul mare atacant de la Milan și Monaco a mai afiramt că pe Dinamo o avantajează postura de outsider,

"E clar că sunt favoriţi, dar mie îmi convine aşa. Vreau o echipă foarte atentă, concentrată, lucidă, vreau o echipă care să profite de ocaziile pe care le are şi să le fructifice.

Armele care pot să fie? Jucătorii noştri din faţă să facă mai mult, atacanţii să fie mai mobili, mai atenţi în faţa porţii.

Mă aştept la o forţă şi o dârzenie ieşite din comun, mare concentrare. Nu avem nimic de pierdut şi suntem o echipă care poate să învingă pe oricine, dar poate să şi piardă cu oricine.

Vreau să cred că ne oprim din această serie negativă care durează de ceva timp şi, de ce nu, să fie un nou început cu Steaua (n.r. FCSB). Sunt favoriţi, nu mă deranjează”, a mai spus Florin Răducioiu, potrivit telekomsport.ro

Modifică setările cookies