Fotbal intern

Dinamo - FCSB îl face să zâmbească pe Marius Lăcătuș. Ce a spus "Fiara" înaintea meciului din Ștefan cel Mare

Partida Dinamo - FCSB e duminică, ora 20:00, în format live blog pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 08:58
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 09:04

Cel mai titrat fotbalist care a jucat în Liga 1, Marius Lăcătuș (10 titluri cu Steaua), nu va rata partida Dinamo - FCSB, meci care se dispută duminică, de la ora 20:00, în Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Dinamo - FCSB, prefațat de Marius Lăcătuș

Gazonul echipei roș-albe arată foarte rău, după cum www.sport.ro a scris ieri, iar Lăcătuș spune că starea terenului ar putea fi un mic avantaj pentru elevii lui Flavius Stoican. Favorită clară e, în opinia "Fiarei", formația lui Anton Petrea.

"Dinamo nu a fost niciodată în situația asta. Noi, când am jucat cu ei, era mai mereu o luptă pentru titlul de campioană. Niciodată n-a fost o diferență atât de mare între cele două echipe. Se poate întâmpla să câștige Dinamo, dar nu cred că, la ora actuală, Dinamo este în situația în care ar putea să câștige jocul cu FCSB.

În primul rând, este o diferență de valoare a lotului, apoi e o diferență în clasament. Este o diferență din punct de vedere financiar, de stabilitate. Sunt lucruri care apasă pe umerii jucătorilor și a conducerii tehnice.

"Dinamo poate fi avanatajată de teren"

S-ar putea ca Dinamo să cadă în partea cealaltă, prea multă îndârjire, prea multă agresivitate, prea multă dorință. Ajungi în situația în care poți să ai jucători eliminați, accidentați. FCSB este peste Dinamo și cred că se va impune. Dinamo poate fi avantajată de teren", a declarat Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro. 

În vârstă de 57 de ani, Marius Lăcătuș debuta la naționala mare la 20 de ani, în 1984, într-un meci din deplasare, Ecuador - România. A jucat la CM 1990 și CM 1998 și a câștigat Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei cu Steaua, dar a jucat și finala Cupei Intercontinentale, 0-1 cu River Plate, la Tokyo, și finala CCE din 1989, 0-4 cu Milan, la Barcelona.

Lăcătuș a jucat de 84 de ori pentru națională și a marcat 13 goluri. 

Modifică setările cookies