Porumboiu nu vrea sa joace in filmul cu seici al lui Zamfir! Fostul finantator al Vasluiului ar putea investi la CSMS Iasi

Simpatizant declarat al Rapidului, Adrian Porumboiu, fostul finantator al Vasluiului, ar putea renunta la ideea de a investi in Giulesti, acesta fiind atras acum de un alt proiect.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 21:04
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 21:13

Adrian Porumboiu, fostul finantator al lui FC Vaslui, echipa pe care a dus-o pana in Europa League si cu care a jucat impotriva lui Inter Milano, ar putea investi din nou in Liga I, insa nu la Rapid.

Porumboiu nu vrea sa joace in filmul cu seici propus de Zamfir si Cristescu, acesta gandindu-se sa investeasca la CSMS Iasi, echipa care va juca si ea in prima Liga incepand cu sezonul viitor.

Fanii Rapidului l-ar fi vrut pe Porumboiu in Giulesti decat pe omul misterios aterizat din Yemen, dar acesta anunta ca nu-l mai intereseaza: "Asta-i culmea! Acum am concurenta cu seicii, sa fie sanatosi! Lui Cristescu i-ar sta bine daca isi pune costumul de arab. Macar negovierile cu George Copos erau asezonate cu un vin foarte bun", spune Porumboiu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies