EURO 2020 Mircea Sandu Fotbal intern

Pierde Romania organizarea Euro 2020?! Ce obiective anuntate la UEFA a ratat deja

Euro 2020 in Romania ar putea fi doar un vis!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2016, 12:00
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2016, 12:03

Detaliile din documentele convenite cu guvernul Romaniei si anuntate la UEFA nu au fost respectate, anunta Mircea Sandu. Fostul sef de la FRF spune ca obiectivele sunt departe de a fi atinse cu 4 ani inaintea Euroopeanului.

"Se incepe cu documentatia. Vorbim de legi, de hotararile administratiilor locale. Euro nu inseamna doar Bucuresti, ci si alte 5 orase. Am ales cu reprezentantii Guvernului orasele apropiate de granita. Iasiul trebuia sa aiba un proiect cu stadion nou, cu investitii de la Ministerul Dezvoltarii.

Timisoara era alt oras de pe lista, tot cu stadion nou. Craiova era al treilea, Constanta era al patrulea si aveam deja Clujul, unde lucrurile erau deja in regula. Nu s-a facut nimic. Trebuie puse in primul rand puse la punct proiectele si legile de investitii.

In primul rand, autostrazile Bucuresti - Nadlac si Bucuresti - Ungheni. Metrolul din Bucuresti pana la aeroport va fi gata in 2024 sau 2021. Nu vreau sa folosesc cuvinte mari, dar eforturile pe care le-am facut nu se materializeaza. Cand te apuci de un lucru serios, trebuie sa-l faci pana la capat!", a spus Sandu la Digisport.

Modifică setările cookies