Fotbal intern

Petre Grigoraș, cel mai păgubit din oraș! Averea pe care o are de recuperat de la cluburi: ”Am pus cruce, să fie cu noroc”

Petre Grigoraș (57 de ani), în prezent antrenor la Axipolonis Cernavodă, în Liga a patra, a recunoscut că are o sumă imensă de primit din partea echipelor pe care le-a antrenat pe parcursul carierei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 13:41
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 13:45

Antrenorul a pregătit, în ultimii zece ani, mai multe echipe care s-au confruntat cu probleme financiare. Suma pe care o are de primit Grigoraș se ridică la aproximativ 200.000 de euro, susține tehnicianul.

Petre Grigoraș, cel mai păgubit din oraș: ”Am pus cruce, să fie cu noroc!”

„La Târgu Jiu mai am o speranță, e câștigat procesul, dar la noi legile sunt făucte în așa fel încât se poate întârzia foarte mult. Nu mă ascund, în jur de vreo 30.000 de euro! Pe minus... o vilă și o mașină la Constanța. O căsuță mică și o mașină la Constanța. 

  • Petre Grigoraș

Peste 200.000 de euro pe care i-am pierdut în carieră! Real, pot să mai recuperez poate 30.000. Poate! Dar nu sunt sigur. Am pus cruce, să fie cu noroc, asta e viața, trebuie să acceptăm, s-o luăm de la capăt. Sunt lucruri mult mai grave în lume!”, a spus Grigoraș, pentru GSP.

Grigoraș și-a început cariera de antrenor principal la Farul Constanța, în 2000. A mai trecut pe la FC Onești, Oțelul Galați, Politehnica Iași, Pandurii, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara și Foresta Suceava.

Modifică setările cookies