Petre Grigoraș, cel mai păgubit din oraș! Averea pe care o are de recuperat de la cluburi: ”Am pus cruce, să fie cu noroc”

Petre Grigoras Fotbal intern Petre Grigoraș
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 13:41
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 13:45

Petre Grigoraș (57 de ani), în prezent antrenor la Axipolonis Cernavodă, în Liga a patra, a recunoscut că are o sumă imensă de primit din partea echipelor pe care le-a antrenat pe parcursul carierei.

Antrenorul a pregătit, în ultimii zece ani, mai multe echipe care s-au confruntat cu probleme financiare. Suma pe care o are de primit Grigoraș se ridică la aproximativ 200.000 de euro, susține tehnicianul.

Petre Grigoraș, cel mai păgubit din oraș: ”Am pus cruce, să fie cu noroc!”

„La Târgu Jiu mai am o speranță, e câștigat procesul, dar la noi legile sunt făucte în așa fel încât se poate întârzia foarte mult. Nu mă ascund, în jur de vreo 30.000 de euro! Pe minus... o vilă și o mașină la Constanța. O căsuță mică și o mașină la Constanța. 

  • Petre Grigoraș

Peste 200.000 de euro pe care i-am pierdut în carieră! Real, pot să mai recuperez poate 30.000. Poate! Dar nu sunt sigur. Am pus cruce, să fie cu noroc, asta e viața, trebuie să acceptăm, s-o luăm de la capăt. Sunt lucruri mult mai grave în lume!”, a spus Grigoraș, pentru GSP.

Grigoraș și-a început cariera de antrenor principal la Farul Constanța, în 2000. A mai trecut pe la FC Onești, Oțelul Galați, Politehnica Iași, Pandurii, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara și Foresta Suceava.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!