MApN anunta ce se va intampla cu banii incasati de la Becali, daca patronul Stelei va accepta sa plateasca "chirie" pentru marca

MApN anunta ce se va intampla cu banii incasati de la Becali, daca patronul Stelei va accepta sa plateasca "chirie" pentru marca

Neintelegerea dintre Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua, si Consiliul de Administratie al CS Steaua pare sa fie departe de a fi solutionata. Cu toate acestea, reprezentantii MApN sustin ca sunt dispusi sa negocieze termenii in cel mai scurt timp.

Ministerul Apararii Nationale a castigat procesul cu Gigi Becali in ceea ce priveste marca Steaua, astfel ca patronul clubului de fotbal nu va mai putea folosi emblema, numele si culorile pana nu se va aseza la masa negocierilor.

Chiar daca reprezentantii CA al CS Steaua au spus ca sunt gata sa se aseze la masa negocierilor si sa bata palma cu patronul clubului de fotbal, Gigi Becali nu a luat inca nicio decizie, unele voci apropiate acestuia spunand ca latifundiarul din Pipera nu este deschis unor discutii.

Cu toate acestea, locotenent-colonelul Florin Talpan, jurisul MApN, anunta ca Ministerul e gata sa negocieze cedarea marcii catre Gigi Becali, acesta urmand sa plateasca o "chirie".

Talpan spune ca suma platita de Becali Ministerului se va duce tot in clubul Steaua, urmand sa fie folosita pentru intretinerea bazei sportive din Ghencea, dar si pentru finantarea celorlalte sectii ale clubului.

"Noi nu dorim raul echipei de fotbal. Vrem sa ajungem la o intelegere. Le vom lasa in continuare marca, in schimbul unei sume de bani, pe care sa o folosim la intretinerea bazei sportive si a altor sectii din cadrul clubului. Probabil ca vom avea saptamana viitoare o intalnire cu cei de la echipa de fotbal si suntem increzatori ca vom ajunge la o intelegere", a declarat Talpan pentru Sport News.

Cu toate acestea, juristul clubului Armatei a precizat din nou ca, daca nu vor ajunge la un acord, echipa lui Becali va pierde tot, inclusiv numele si palmaresul.

"Marca inseamna nume, emblema, palmares, culori, tot. Clubul de fotbal nu va putea pastra nici trofeele cucerite din 2004 incoace, pentru ca decizia instantei se aplica si retroactiv. Dar, repet, eu cred ca nu vom ajunge aici", a mai spus Talpan.

Pana ca cele doua parti sa se aseze la masa negocierilor, echipa lui Costel Galca are maine un meci important cu CSMS Iasi. Jucatorii Stelei vor imbraca tricoul galben, de deplasare, urmand sa joace fara emblema pe piept (DETALII AICI).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies