FOTO Oficial: CFR Cluj are datorii uriașe, de zeci de milioane de euro!

CFR Cluj cristian balaj Liga 1 situatia financiara Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2022, 12:40
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2022, 12:44

Cluburile din Liga 1 sunt obligate să-și publice pe site-ul oficial informațiile financiare anuale, în vederea obținerii licenței pentru sezonul următor.

Campioana CFR Cluj a publicat pe site-ul oficial situația financiară: ardelenii aveau la data de 31 decembrie 2021 datorii în valoare de 129.856.351 de lei, adică 26.275.000 de euro!

”În conformitate cu Regulamentul național de licențiere al cluburilor și de fair-play financiar, ediția 2021 – aplicabil pentru sezonul 2022-2023, solicitantul de licenţă UEFA trebuie să publice pe propria pagină de internet, până în data de 6 aprilie, ultimele informaţii financiare anuale auditate transmise spre evaluare către licenţiator, în vederea obținerii licenței pentru sezonul următor, respectiv bilanțul și contul de profit și pierdere”, precizează pe site-ul oficial CFR Cluj, care publică mai multe documente cu situația financiară.

Echipa care a câștigat ultimele patru ediții din Liga 1 este și în acest sezon lider în campionat, având 8 puncte avans față de ocupanta locului secund, FCSB.

Ce declara președintele Balaj luna trecută

”Situația financiară este mult îmbunătățită față de ceea ce a fost în trecut, lucrăm la acea optimizare. Nu putem să ne debarasăm atât de repede de balastul care a existat. 

Încercați să vă aduceți aminte că, atunci când am fost întrebat despre o posibilă intrare în insolvență, vă spuneam că este exclus. Ultima perioadă demonstrează, acum vorbim deja de fapte concrete. 

Prin plățile care s-au făcut în ultima perioadă demonstrăm că dorim să rezolvăm această situație financiară. Vrem să facem o echipă competitivă nu doar pentru campionatul românesc, ci și pentru cupele europene”, declara luna trecută Cristian Balaj, președintele lui CFR, la Pro Arena (fostul Pro X).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!