Fotbal intern

O echipa de traditie din Romania se ridica din propria cenusa! Au fost cumparate marca si palmaresul

Un nou club revine pe scena fotbalistica dupa faliment.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 17:25

Marca si palmaresul echipei FC Vaslui, care a intrat in faliment in 2014, a fost cumparat de Asociatia Sportiva a Suporterilor FC Vaslui si de echipa Sporting Juniorul Vaslui, care evolueaza in Liga a 4-a.

"Dupa aproape sase ani de lupte, de sperante, de asteptari, a venit si ziua! Ziua cand stema, care a dus numele orasului pe cele mai inalte trepte ale competitiilor fotbalului european se intoarce acasa, la Vaslui! Azi suntem in masura sa va anuntam ca dezideratul care ne-a facut sa nu dam un pas in spate in aceasta perioada, s-a realizat!

Cu totii am strabatut acesti ani grei, fiind convinsi ca pentru fotbalul vasluian vor veni vremuri mai bune. Acele vremuri, credem noi, nu sunt departe!

Cum in această iarna am reuşit sa ne indeplinim cea mai importanta dorinta, ASS FC Vaslui si Sporting Vaslui au batut palma, iar incepand cu acest retur vom merge impreuna pentru a duce fotbalul vasluian, din nou, in ligile superioare", este mesajul suporterilor vasluieni.

Sporting Juniorul Vaslui este lider in Liga a 4-a, cu 36 de puncte, la 6 lungimi avans de locul secund, ocupat de CSM Vaslui.

"Ma bucur enorm de mult ca acest parteneriat s-a realizat. Ne dorim ca, intr-un timp relativ scurt, sa ajungem din nou pe harta nationala, in culorile galben-verzi. Ca obiectiv al nostru, ar fi promovarea în Liga 3, urmand ca apoi sa incercam sa ajungem in Liga 2. Ar fi ceva extraordinar pentru acesti pusti si pentru Vaslui", a declarat antrenorul echipei Sporting Juniorul Vaslui, Cornel Cracea.

Modifică setările cookies