Marius Șumudică, făcut praf de un fost internațional român: ”Nu glumesc deloc! Are certificat de nebun”

Marius Sumudica Lita Dumitru Rapid Fotbal intern Marius Șumudică / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 17:12
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 17:11

Marius Șumudică e liber de contract în acest moment.

Tehnicianul a antrenat ultima dată la Gaziantep în Turcia. Șumudică e liber de contract în martie 2024. Rămâne de văzut dacă va reveni în antrenorat în această vară.

Marius Șumudică, făcut praf de un fost internațional român: ”Nu glumesc deloc! Are certificat de nebun”

Întrebat dacă Marius Șumudică nu ar fi fost o soluție pe banca tehnică a Rapidului, unde se află acum nord-irlandezul Neil Lennon, fostul internațional român, Liță Dumitru, susține că Șumi are calități, dar nu ”te poți încurca vreodată cu el”.

”(n.r. Marius Șumudică nu era o soluție?) Cine?! Credeam că vorbim serios... Ceva, ceva calități are, dar nu te poți încurca vreodată cu el! Șumi e nebun! În sens propriu! Nu știți că are certificat de nebun?!

Uite, vă dau un exemplu ca să știți cu cine aveți de-a face. Prin '96 sau '97, când am antrenat ultima oară în Giulești, el juca acolo. La un meci, în care îl trimisesem vârf de careu, el tot ieșea în bandă să centreze. I-am zis de nu știu câte ori: 'Cui centrezi, mă, dacă tu ești atacantul central?!'. El se uita la mine cu o față de parcă îi spuneam cine știe ce minuni.

După o altă partidă, intru în vestiar, Șumudică al meu pe masa de masaj urla cât putea: 'Mi-e rău, mi-e rău!'. 'Ce are ăsta, mă?', l-am întrebat pe doctor. Doctorul ridica din umeri: 'Nu știu, zice că-i îi este rău și atât'. Mă duc la Șumi: 'Ce-ai, mă, ce s-a întâmplat?!'. Repet, el nu fusese accidentat, terminase meciul fără probleme.

'Nea Liță, mi-e rău! Vă rog să nu mă scoateți afară!'. El îmi cerea să nu-l schimb! Meciul era gata, iar el îmi cerea să-l las să mai joace! L-am întrebat și pe Marian Rada, care era secundul meu atunci: 'Ce-i cu ăsta?!'. La care Rada, dând a lehamite din mână: 'Ce, nu știi?! Are certificat de nebun!'”, a spus Liță Dumitru, potrivit iamsport.ro.

Gaziantep, Al Raed, Al Shabab, Malatyaspor, CFR Cluj, Rizespor, Gazisehir, Al Shabab, Kayserispor, Astra Giurgiu, Concordia, Al Shaab, U Cluj, FC Vaslui, FC Brașov, AO Kavala, Rapid, Gloria Bistrița, Farul, Progresul, Inter Gaz și Rocar sunt cluburile pe care le-a antrenat Șumudică de-a lungul carierei sale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!