Licitatia pentru marca Rapid s-a amanat: pretul a fost marit de 10 ORI! Explicatiile oficiale
Joi 09 Noiembrie 2017, 16:56

Licitatia pentru marca Rapid s-a amanat: pretul a fost marit de 10 ORI! Explicatiile oficiale

Licitatia pentru marca Rapid nu va mai avea loc. Licitatia publica pentru vanzarea marcilor, culorilor si trofeelor castigate de Rapid ar fi trebuit sa se desfasoare vineri.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Mihai Florea, lichidarorul judiciar al FC Rapid SA, a precizat ca o singura persoana juridica a achizitionat caietul de sarcini in valoare de 2.000 de lei, iar aceea a fost Academia Rapid, echipa asociata cu Primaria Sectorului 1. Garantia in valoare de 340.000 de euro nu a fost insa achitata de nimeni.

"Nu s-a aratat nimeni interesat sa participe la licitatia de vineri. Caietul de sarcini a fost achizitionat doar de Academia Rapid, insa nimeni nu a achitat si garantia de participare. Asa ca, nefiind nimeni inscris, licitatia de maine nu va avea loc. Conform legii, putem organiza urmatoarea licitatie peste 10 zile. Deci, probabil ca va fi pe 24 noiembrie, cand pretul de pornire va fi cu 10% mai mic", a declarat Florea pentru Agerpres.

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a precizat ca Academia Rapid nu va participa la licitatia de vineri.

"Pretul de 3,4 milioane de euro este mult prea mare si nu se bazeaza pe nimic. Adica evaluatorul spune ca marcile si trofeele se ridica la 400.000 de euro, iar apoi Adunarea Generala a creditorilor mareste pretul de zece ori. In aceste conditii Academia Rapid nu va participa la licitatie",
a declarat Daniel Tudorache pentru Agerpres.3 comentarii
  • 9 2017
    Tudor Nenea scriitorul, învață să pui titlul real...
  • 9 2017
    veaceslav Dc78 poponarule ai grija ce zici de o tara straina sa nuti para rau!...
  • 9 2017
    Dc78 Acest moldovean borat a preluat Rapidul gratis,a papat banii din drepturile TV și acum cere milioane pe sigla rapid...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT