Ionut Negoita Dinamo Fotbal intern

Ionut Negoita, executat silit de banca. Ce datorie trebuie sa plateasca patronul lui Dinamo

Banca l-a executat silit pe patronul dinamovistilor pentru o datorie de peste un milion de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2017, 09:16
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2017, 10:04

Ionut Negoita trebuie sa plateasca peste un milion de euro, pierzand totodata o vila si mai multe terenuri, spune HotNews.

Solicitarea Bancii Transilvania a fost admisa de Judecatoria Sectorului 3, iar decizia ramane una definitiva.

Decizia instantei spune ca: "Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu, prin urmarirea silita imobiliara a imobilului-teren si constructie-compus din teren in suprafata de 243,76 mp si locuinta-vila edificata pe acesta, cu regim de inaltime P+1E+M si o suprafata construita de 129,97 mp; cota indiviza de 1/30 din terenul in suprafata totala de 2.006,68 mp, liber de constructii, destinatia de spatiu verde; cota indiviza de 1/310 din terenul in suprafata totala de 13.676,53 mp, avand destinatia de drum de acces, pana la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Fara cale de atac"

Negoita le-a spus dinamovistilor sa isi caute stadion. Nu-si scoate banii de chirie pe National Arena. Cu Botosani au venit putini fani, iar Negoita se teme ca asistenta nu va creste spectaculos la urmatoarele partide din campionat.

Modifică setările cookies