Ionuț Lupescu contestă clasamentul Balonului de Aur: „Se pare că nimic nu s-a schimbat!”

Ionut Lupescu Balonul de Aur Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 09:27
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 09:35

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii pentru a șaptea oară.

Gala Balonului de Aur 2021 a fost pe 29 noiembrie, iar marele câștigător al serii a fost Lionel Messi (34 ani). Starul argentinian și-a adjudecat al 7-lea trofeu din carieră și l-a devansat pe rivalul Cristiano Ronaldo (36 ani), care are 5 Baloane de Aur în palmares.

Însă, Ionuț Lupescu nu este de acord cu distincția acordată de France Football. Fostul component al 'Generației de Aur' a postat pe contul oficial de Facebook: „Se pare că nimic nu s-a schimbat la Balonul de Aur”, la care a adăugat și un mesaj al lui Johan Cruyff: „Balonul de Aur? Un grup de jurnaliști și de oameni care-și votează prietenii”

Pe de altă parte, Gică Popescu are o altă părere față de fostul său coechipier de la echipa națională. Actualul președinte al Farului Constanța consideră că Messi este cel mai bun jucător din lume și că al șaptelea Balon de Aur a fost meritat.

„Nu mă surprinde, pentru că e cel mai bun jucător al planetei și nu văd alți mari fotbaliști care l-ar fi putut bate în această anchetă. Cred că este meritoriu. Cu siguranță, câștigarea Copei America a fost decisivă în acordarea celui de-al șaptelea Balon de Aur.

A fost elementul care l-a făcut câștigător în fața lui Lewandowski. Disputa era între ei și mă bucur că l-a luat Leo, pentru că este un produs al Barcelonei și eu cred că el continuă să fie cel mai bun jucător al planetei. Cu siguranță, câștigarea Copei America a fost decisivă în acordarea celui de-al șaptelea Balon de Aur.

Mă uit cine ar putea să îl bată în afară de Lewandowski în situația în care Leo va face un sezon și va câștiga cel puțin titlul de campion cu PSG. Atâta timp cât va juca va fi întotdeauna un candidat la Balonul de Aur până când se va retrage”, a declarat Gică Popescu pentru fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!