Ion Craciunescu CCA Fotbal intern

INCREDIBIL! Nimeni nu se mai sperie de puscarie! Cum se da MITA in ligile inferioare si ce SUME primesc arbitrii romani:

In ligile inferioare din fotbalul romanesc a izbucnit un nou scandal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2011, 07:58
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2011, 09:21

Presedintele CCA, Ion Craciunescu , a povestit ca arbitrii de la meciurile din Ligile a II-a si a III-a gasesc in plicuri sume peste baremurile oficiale. "Vineri, la etapa din Liga a III-a, m-a sunat un arbitru inainte de meci si mi-a zis ca lui i s-a spus ca i se dau 400 de lei in plus si ca la asistenti le da cate 350 de lei in plus. Asa le-a promis delegatul gazdelor, iar la sfarsitul jocului a venit si i-a pus in plus. Omul i-a dat inapoi si a zis ca a gresit", a explicat seful CCA la Dolce Sport.

In meciurile din Liga a II-a e si mai grav. "La Liga a II-a, sambata, un arbitru avea baremul 1.100 de lei si cand a deschis plicul a gasit 2.000 de lei. A dat banii inapoi, i-a pus si pe colegii asistenti sa numere banii. Un asistent avea 500 de lei in plus in plic. Toate aceste cazuri le-am trimis spre judecata la FRF", a spus seful CCA, care a demascat un caz, petrecut duminica, la meciul Callatis - Farul.

"Arbitrul Ciprian Amarandei mi-a spus ca la finalul meciului a primit plicul cu baremul, iar cand a numarat banii, erau cu 500 de lei mai mult. si unul dintre asistenti a gasit bani in plus. Amandoi au inapoiat banii", a spus Craciunescu la Digi Sport.

Explicatiile sunt cel putin hilare. Presedintele clubului Callatis Mangalia, Neculai Tanasa, a tinut sa faca lumina in cazul declaratiei lui Craciunescu. "A fost o nesincronizare. Contabilul a numarat ceva in plus, cum de altfel s-a intamplat sa fie si in minus la alte meciuri. Asa este cand lucrezi cu bani lichizi", a spus Tanasa pentru www.liga2.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies