Idee fantastica a ultrasilor Stelei! Au umplut masinile si s-au dus in catunele izolate ale Romaniei! Peste 4 tone de alimente au ajuns la oameni

Idee fantastica a ultrasilor Stelei! Au umplut masinile si s-au dus in catunele izolate ale Romaniei! Peste 4 tone de alimente au ajuns la oameni

Cu o saptamana inaintea derby-ului cu FCSB 2, fanii Stelei au marcat primul gol in competitia faptelor bune!

Aproape 80 de oameni au ajuns in zona Inelet-Prisacina din judetul Caras-Severin, unul dintre catunele in care accesul e aproape imposibil.

Intr-o actiune umanitara de proportii, fanii au strans doua tone de alimente pentru localnicii care traiesc in aceleasi conditii din urma cu 100 de ani! La Inelet, se ajunge doar escaladand o scara din lemn sau pe un drum ocolitor forestier care ia ore intregi pentru a fi parcurs in conditii dificile.

Saci de alimente si pachete cu alimente si imbracaminte au ajuns la satenii din catunele izolate ale Banatului.


Alte tone de hrana au ajuns la alte doua actiuni caritabile care au avut loc simultan. Prima s-a desfasurat la Manastirea Sfanta Treime din Bic, Simleul Silvaniei, si ultima la centrul din Valea Plopului, al parintelui Nicolae Tanase, care creste sute de copii orfani sau abandonati.

La actiune au luat parte mai multe grupari de suporteri: Uniti Sub Tricolor, Garda Neamului, N.O.I., Dacul Mailo, Peluza Sud, ShadowS, Hunters, Outlaws, PatruSapte+ si Old Boys.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies