Fotbal intern

Gestul lui Vlad Chiriches dupa moartea fostului fotbalist Florin Ganea. Fundasul lui Napoli va sustine financiar scoala de fotbal creata de Ganea la Bacau

Fotbalul romanesc a primit o veste grea la inceputul acestei luni, atunci cand fostul fotbalist bacauan Florin Ganea a incetat din viata la varsta de doar 39 de ani. Retras din fotbalul profesionist, Ganea se ocupa de o scoala de fotbal din Bacau, pe care o infiintase din banii sai si de la care se astepta sa produca fotbalisti pentru Liga I si echipa nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2015, 17:30
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2015, 17:49

Scoala de fotbal infiintata de Florin Ganea in urma cu 3 ani nu va muri insa, anunta chiar sotia fostului fotbalist, cea care a dezvaluit si faptul ca Vlad Chiriches a transmis ca va ajuta la continuarea activitatii.

Potrivit site-ului bacauan Desteptarea.ro, Vlad Chiriches va avea grija ca activitatea scolii de fotbal sa continue si ii va sprijini financiar pe antrenorii de acolo.

"Daca imi mai doresc ceva de la viata este ca scoala infiintata de sotul meu sa-si continue parcursul. Pentru Florin, Sporting era ca a doua familie, iar copiii pe care ii avea ca elevi erau situati pe acelasi plan din punct de vedere afectiv cu cei doi fii ai nostri, Denis si Mario", a spus Andreea Ganea pentru sursa citata.

"(...) Atitudinea tuturor celor din jur m-a coplesit pur si simplu si m-a convins ca trebuie sa continuam, in amintirea lui Florin. Dupa decesul sotului meu, am vorbit la telefon si cu Vlad (n.r Chiriches), spunandu-mi ca putem conta pe sprijinul sau.

Cand va reveni in Bacau, ne vom intalni si com discuta mai in amanunt despre ce se poate face. Probabil ca, daca timpul ii va permite, Vlad va veni si la un antrenament al Sportingului. Florin imi spunea mereu cat de important ar fi pentru copii sa se intalneasca si sa schimbe cateva pase cu un fotbalist de valoarea lui Chiriches", a mai spus Andreea Ganea.

Scoala de fotbal infiintata de Florin Ganea la Bacaru are peste 70 de copii legitimati.

Modifică setările cookies