Fostul internațional român anunță: "Ies din fotbal la anul dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul! E o mocirlă"

Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 11:11
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 11:13

Fostul internațional Costin Lazăr (42 de ani) spune că este gata să renunțe la meseria de antrenor după doar câțiva ani de activitate.

Costin Lazăr, fostul mijlocaș de la Sportul Studențesc, Rapid, PAOK Salonic sau FC Voluntari, și-a încheiat cariera de fotbalist în 2020, după o ultimă experiență la Mostiștea Ulmu, în Liga 3.

Costin Lazăr: "Voi ieși din fotbal dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul. Liga 3 e o mocirlă"

Lazăr, care are licența A, a fost mai întâi secund la Mostiștea Ulmu, iar ulterior a devenit principal în Liga 3 la cluburi precum Cetatea Turnu Măgurele sau AFC Câmpulung Muscel. Din februarie, fostul internațional lucrează la Gloria Băneasa, formație care ocupă locul secund în play-out-ul seriei a treia din Liga 3.

Nemulțumit de condițiile din eșaloanele inferioare, Costin Lazăr spune că este dispus să mai facă o încercare în sezonul viitor. În cazul în care rezultatele nu îl vor mulțumi, fostul mijlocaș anunță că va renunța la cariera de antrenor.

"Eu m-am gândit foarte bine. Am un obiectiv. Dacă anul următor nu mi-l îndeplinesc, probabil voi ieși din antrenorat. Nu vreau să stau într-o... Liga 3 e o mocirlă, o ligă de luptă. Voi ieși din fotbal dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul. 

E o mocirlă din toate punctele de vedere - terenuri proaste, arbitraj execrabil. Dacă ești și echipă mică, nu te ajută cu nimic. La Liga 3 sunt jucători care au avut ceva calitate, dar nu au mentalitatea corespunzătoare, de luptă, nu au dorința de afirmare", a spus Costin Lazăr, la Digisport.

  • 4 trofee a câștigat Costin Lazăr ca fotbalist - două Cupe ale României și două Supercupe, cu Rapid și FC Voluntari
  • 32 de meciuri și două goluri a strâns Lazăr la naționala României. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!