Fostii colegi ii vor organiza un "meci de retragere" lui Martin Tudor! "Vor veni fostii coechipieri de la Steaua!" Cand va avea loc partida

Fostii colegi ii vor organiza un "meci de retragere" lui Martin Tudor! "Vor veni fostii coechipieri de la Steaua!" Cand va avea loc partida

Martin Tudor a murit la doar 43 de ani, in urma unui infarct.

Meciul in memoria fostului portar al Stelei va avea loc pe 16 septembrie, la Dragasani, localitatea natala a parintilor si locul unde va fi inmormantat. Anuntul a fost facut de Sorin Radu, fost coleg cu Martin Tudor la Jiul Petrosani.

"A plecat fulgerator dintre noi, cand nici nu implinise 44 de ani! Maine, 2 aprilie, Carla, fata lui implineste 19 ani! Nu a mai apucat sa se bucure de moment. Este si motivul pentru care familia a hotarat sa-l inmormanteze vineri, 3 aprilie.

Va fi o ceremonie funerara saraca, la care vor participa, conform prevederilor instituite de Starea de Urgenta din Romania, maxim 8 persoane! Si, totusi, Martin Gheorghe Tudor va avea parte de un «meci de retragere», alaturi de fostii lui colegi, de prieteni. 

Cu speranta ca vom scapa de Covid-19, in memoria lui, la data de 16 septembrie voi organiza un meci demonstrativ, la Dragasani, localitatea natala a parintilor sai si locul unde va fi inmormantat. La partida vor participa multi dintre fostii coechipieri ai lui «Martinica» de la Jiul Petrosani, Olimpia Satu Mare si Steaua Bucuresti, nu inainte ca acestia sa depuna coroane de flori la cimitir! Drum bun, Gicane! Odihneasca-se in pace!", a scris Sorin Radu, pe Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunțul lui Ludovic Orban despre deschiderea mall-urilor. Când va fi luată o decizie
BRAT