VIDEO EXCLUSIV "Făceam turul discotecilor!" Un fost jucător al FCSB, dezvăluiri sincere despre ultima experiență la "roș-albaștri"

Rica Neaga FCSB Fotbal intern Rică Neaga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 23:32
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 23:35

Povestea care n-o să-i pice deloc bine lui Gigi Becali.

Invitat la emisiunea Arena SPORT.RO, Rică Neaga a vorbit despre a doua perioadă petrecută la FCSB. În Coreea a făcut cârcei, iar de la arabi a fost dat afara după trei săptămâni.

Fostul atacant Rică Neaga a crescut la Pitești cu Mutu și Coman: "Am mâncat gheată cu Mutu și am ajuns și la spital", a povestit Neaga.

  • Rică Neaga

Erau în București când au primit telefon să se prezinte la Pitești, la antrenament.

"Hai, la autostradă cu ia-mă nene ca să ajungem, e groasă. Prima mașină o rabă care cărase var. Când ne-am dat jos din mașina treningurile alea erau albe, noi pe față", a rememorat fostul atacant.

Pițurcă e numarul unu ca antrenor - spune Neaga. Cu Hagi a ajuns în Champions League și toți au primit ceasuri.

"E gravat: George Becali și UCL 2007. A dat și la femeile de serviciu, nu de aceeași valoare, dar s-a ținut de cuvânt", a mai spus Neaga.

Neaga a pățit-o la arabi, la întâlnirea cu un șeic: "Am vrut să bat palma. Trebuia să mă aplec puțin așa, și el să mă bată pe umăr și el a întins mâna, eu a 21-a zi eram înapoi în țară, nici nu desfăcusem toate bagajele".

Neaga și-a făcut de cap prin discoteci

La Arena SPORT.RO, emisiunea lui Oprișan, care e pe VOYO și SPORT.RO, joi, de la ora 9, Neaga a povestit și de ultima lui experiență la FCSB.

"Noi eram la trei discoteci într-o noapte, ce să te mai antrenezi 100% a doua zi. Nu mai sunt discotecile care erau înainte", este de părere Neaga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!