Fabio Mihalache HM Junior Câmpina Real Madrid Fotbal intern

GALERIE FOTO Fabulos! Fabio Mihalache, junior care în ultimul sezon a marcat 102 goluri, a ajuns la Real Madrid

HM Junior Câmpina, echipa la care este legitimat tânărul jucător în vârstă de 13 ani, a anunțat cum s-a descurcat Mihalache la clubul spaniol.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 09:43
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 09:44

Fabio Mihalache, un junior în vârstă de 13 ani de la HM Junior Câmpina, a impresionat în ultimul sezon, în care a înscris nu mai puțin de 102 goluri, și a fost chemat de gigantul Real Madrid.

”MOMENT ISTORIC: Fabio Mihalache, ambasador al fotbalului câmpinean! Jucătorul HM Junior Câmpina, Fabio Mihalache (13 ani), în urma unui sezon excepțional în care a reușit să înscrie în toate competițiile și jocurile (102 goluri), ajungând în faza finală a Selecționatei României, a primit șansa de a efectua probe și a se antrena în Spania, la cea mai titrată echipă din istoria lumii: REAL MADRID. 

În cele șapte zile petrecute în capitala Spaniei, a reușit să impresioneze, fiind notat cu cele mai bune calificative, urmând a fi monitorizat in mod constant de către scouterii echipei Real Madrid. Plini de speranță, conștientizăm talentul unic al acestui jucător și ne dorim accesiunea lui spre înalta performanță. Felicitări, Fabio!”, au scris cei de la HM Junior Câmpina pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Luna trecută, Mihalache a fost convocat pentru a participa la etapa finală a Campionatului interjudețean Under 13, desfășurată la Govora, în județul Vâlcea.

Atacantul a câștigat și titlul de campion al județului Prahova cu echipa de club, la categoria Under 13.

Foto: Facebook - HM Junior Câmpina

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!