Echipa cu golaveraj -38 dupa 5 meciuri din liga a doua si-a pus antrenor portughez si e gata sa-si aduca fotbalisti straini

Autor: Sport.ro
Vineri 01 Septembrie 2017, 13:01

	Echipa cu golaveraj -38 dupa 5 meciuri din liga a doua si-a pus antrenor portughez si e gata sa-si aduca fotbalisti straini

Foresta Suceava a debutat dezastruos in liga secunda. Formatia bucovineana a marcat un gol si a incasat 39 in primele 5 etape, dupa ce a jucat cu juniorii, in urma problemelor financiare.

Situatia este insa pe cale sa se schimbe la Suceava, anunta ProSport. Potrivit sursei citate, la Foresta au sosit noi investitori, care au adus deja un antrenor portughez. Nuno Pedro, in varsta de 35 de ani, a sosit de la Grupo Desportivo Gafanha, formatie din liga a treia lusitana.

Tehnicianul a condus deja primul antrenament al echipei si va sta pe banca la meciul cu Metaloglobus Bucuresti, din etapa a sasea.

Sursa citata scrie ca la Foresta urmeaza sa vina si mai multi straini, primii legitimati fiind italianul Alessandro Masella si senegalezul Issaga Diallo.

Edgar Movsesyan, un armean de 18 ani, Daniel Pappoe, ghanez de 23 de ani, si francezii Wilhem Renquin (21 ani), Seven Cem *19 ani) si Belkacem Delle Ali (19 ani) sunt asteptati si ei la Foresta.

Potrivit ProSport, noii investitori au achitat datoria de 86.000 euro catre ANAF.

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies