Dragomir acuza! Cum a ajuns Gino Iorgulescu in fruntea LPF cu ajutorul fostului prim-ministru: "Pe unii i-a convins cu promisiuni, pe altii cu amenintari"

Dumitru Dragomir Gino Iorgulescu LPF Victor Ponta Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2016, 09:21
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2016, 09:31

Tragerile la sorti ale sferturilor UEFA Champions League si UEFA Europa League este vineri, de la 13:00, pe www.sport.ro

Sef al Ligii Profesionist de Fotbal timp de doua decenii, Dumitru Dragomir a fost "descaunat" in urma cu un an si jumatate, cand la sefia LPF a fost numit Gino Iorgulescu, ales de majoritatea cluburilor din Liga I de la acea vreme.

Devenit intre timp presedinte al lui FC Voluntari, Dragomir face insa acuzatii grave. Fostul presedinte s-a simtit tradat la acea vreme si spune acum ca schimbarea sa a venit in urma unei interventii la nivel inalt.

Dragomir a lansat acuzatiile la Digisport, acesta spunand ca fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, le-a facut promisiuni sefilor cluburilor din Liga I in schimbul voturilor acordate lui Iorgulescu.

"Asta, fostul premier, le-a promis presedintilor cand m-a dat pe mine afara ca le da amnistie fiscala, ca le face stadioane si ca le da subventii. Pe unii i-a amenintat, unora le-a promis. Acum, ce sa zic. Pe mine m-a dat afara, dar promisiunile...?!", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir s-a legat de intalnirea avuta de Victor Ponta si Liviu Dragnea cu o seara inaintea alegerilor pentru sefia LPF, din noiembrie 2013. Cei doi reprezentanti ai Guvernului de la acea vreme s-au intalnit cu mai multi sefi de cluburi.

Dragomir sustine ca la acea discutie au fost facute promisiuni, dar si posibile amenintari.

In ziua urmatoare, cel poreclit "Mitica de la Liga" a pierdut alegerile in favoarea lui Gino Iorgulescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!