Dinica ar vrea sa joace rolul lui Mitica de la Liga, intr-un film despre fotbalul romanesc

GHEORGHE DINICA SI CORNEL DINU - SPECIAL - LUNI, ORA 22:00 - SPORT.RO SI WWW.SPORT.RO!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2007, 10:44
Data actualizarii: Luni 10 Decembrie 2007, 10:44

Unul din cei mai de succes actori romani, Gheorghe Dinica, a recunoscut ca si-ar dori sa joace rolul lui Mitica de la Liga, intr-un film despre dedesubturile fotbalului romanesc. Desi e un mare fan al lui Rapid si FC Arges, Dinica a ajuns prieten cu jucatorii de la Dinamo pe vremea regimului comunist, cand a participat la un Revelion alaturi de fotbalisti.

Unul dintre prietenii sai cei mai buni, Cornel Dinu, a povestit intr-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei, cum l-a salvat de la inghet dupa ce Dinica inghetase in masina din cauza unei partide de sex ratate.

"O iau prin preajma, sa gasesc rasfatatul. Ei bine, il disting, dupa vreo jumatate de ora de dibuiala prin ger si gheata". Maraia aproape degerat, lipit de un brad, in valceaua dinspre cantina spre „Vila 7". "A, m-ai gasit. Ai venit tu, unde-i criminalul care m-a trimis in lagar? A, n-are curaj sa ma vada! Te-a trimis pe tine, cercetasule. Vino sa te strang in brate! Stiam ca esti singurul care ma poate salva. Contam pe tine. Cara-ma! Criminalule, ai vrut sa ma lichidezi, canalie, m-ai inchis in padure!”, l-a certat Dinica pe "Procuror".

Dinica a vorbit despre cartea lui Cornel Dinu, "Zambind in iarba", despre care a recunoscut ca nu stie prea multe.

"Nu am citit cartea lu’ Dinu fotbalistul, dar imi aduc aminte ca suetele erau ceva deosebit. Acum am imbatranit si nu mai avem timp... Asa e viata in capitalism, mai zbuciumata. Drumurile noastre s-au mai despartit, dar prietenia ramane", a spus Gheorghe Dinica.

Nu rata luni Specialul de la 22:00, cu Gheorghe Dinica si Cornel Dinu - Sport.ro si www.sport.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!