Scene incredibile la UTA - ASU Poli! Jucatorii Timisoarei au iesit de pe teren, arbitrul a fluierat finalul meciului! Explicatia gestului si cine a luat decizia retragerii

Scene incredibile la UTA - ASU Poli! Jucatorii Timisoarei au iesit de pe teren, arbitrul a fluierat finalul meciului! Explicatia gestului si cine a luat decizia retragerii

Meciul s-a incheiat brusc in minutul 62, la scorul de 0-0, dupa ce Timisoara a iesit de pe teren.

UPDATE | Conform informatiilor obtinute de www.sport.ro, rectorul Politehncii Timisoara a fost cel care a stat in spatele deciziei.


UPDATE | Potrivit primelor informatii, jucatorii Timisoarei au facut acest gest in semn de solidaritate cu suporterii care nu au putut intra pe stadion. In minutul 58, unul dintre oficialii echipei a vorbit cu cineva din conducere la telefon. Dupa cateva minute jucatorii au intrat la vestiare.


UPDATE | Scene incredibile la UTA - ASU Poli! Jucatorii Timisoarei au iesit de pe teren in minutul 62. Arbitrul a fluierat finalul meciului. Partida s-a incheiat la scorul de 0-0.


UPDATE | Bodea, portartul celor de la UTA, a reusit sa apere o lovitura de la 11 metri in minutul 38.


UPDATE |  In minutul 22 scorul este 0-0! Galeriile sunt in afara stadionului.


UPDATE | Jucatorii Timisoarei intarzie cu 15 minute startul partidei, in semn de solidaritate cu suporterii.


Aproximativ 300 de fani timisoreni au venit la Siria, locul de disputare al confruntarii, insa au fost opriti de jandarmi la un 1 kilometru de stadion. Suporterii acuza ca, desi aveau rezervate doar 70 de bilete, iar ei au venit in numar mult mai mare, fortele de ordine nu le permit accesul in stadion.

Meciul s-ar putea juca fara spectatori din moment ce galeria celor de la UTA a anuntat ca nu va intra pe stadion, daca nu vor fi prezenti si rivalii.

"Ne tin ca intr-un tarc! Ori intram toti, ori niciunul", a declarat unul dintre suporterii de Timisoarei.

Stadionul din Siria are o capacitate de 1.400 de locuri. Conform protocolului, oaspetii au primit 70 de bilete, 5% din capacitate.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies