Fotbal intern Gigi Becali

Dat afară de Gigi Becali în vară, nu și-a găsit locul nici la noua echipă! A fost demis după nici 4 luni

Jucătorul la care Gigi Becali a renunțat după numai o lună, nu s-a regăsit nici la noul club.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 10:04
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 20:11

În vară, FCSB îl aducea pe Zdenek Ondrasek (32 ani) pentru a-și întări linia ofensivă. Doar că atacantul a rezistat doar cinci săptămâni la vicecampiona României. Gigi Becali nu a fost mulțumit de prestațiile sale și i-a reziliat contractul. 

Însă, cehul și-a găsit rapid un angajament. S-a întors în Norvegia, la Tromso, formație pentru care a jucat între 2012 și 2015, timp în care a evoluat în 142 de meciuri, a înscris 55 de goluri și a oferit 17 pase decisive. Doar că în al doilea mandat nu a mai oferit același randament, marcând o singură dată în 11 partide, iar Tromso a anunțat că nu îi va prelungi contractul scadent în luna decembrie a acestui an. 

  • Gigi Becali

La fel ca atunci când a plecat de la FCSB, Ondrasek a anunțat pe contul oficial de Instagram despărțirea de echipa norvegiană.

200.000 de euro pentru 3 meciuri 

Penultima aventură a jucătorului a fost la FCSB, unde după doar cinci săptămâni, Becali a renunțat la serviciile sale. În cele 3 meciuri pe care le-a disputat pentru roș-albaștrii, atacantul nu a reușit să înscrie niciun gol sau să ofere o pasă decisivă, iar acest lucru, culminând cu eliminarea din turul doi preliminar al Conference League, l-au făcut pe patronul vicecampioanei României să îi rezilieze contractul.  

Cu toate acestea, Ondrasek a plecat cu aproape 200.000 de euro în timpul scurt petrecut în România, Becali plătind în numai o lună prima de instalare și clauza de reziliere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!