Fotbal intern

Cum a răspuns Mihai Rotaru când a fost întrebat dacă Alex Mitriță va ajunge la Universitatea Craiova 

Alex Mitriță și-a anunțat joi după-amiază plecarea de la Al Ahli, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 18:42
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 19:00

Mijlocașul de bandă s-a despărțit de clubul din Arabia Saudită și va reveni la New York City FC, club de unde fusese împrumutat în toamna lui 2020. Împrumutul lui Mitriță ar fi trebuit să se încheie pe 30 iunie 2022, însă cele două părți au convenit să rupă înțelegerea mai devreme.

„Mulțumesc, Al Ahli, pentru experiență! A fost o plăcere să joc pentru tine și îți doresc să toate cele bune. Sunt recunoscător pentru tot sprijinul pe care l-am primit de la suporteri, ați fost minunați. Vă mulțumesc și vă urez succes”, a scris Alex Mitriță pe contul său de Instagram.

Despărțirea de Al Ahli alimentează informațiile potrvit cărora atacantul crescut la Academia Hagi ar putea să se reîntoarcă la gruparea din Bănie. Totuși, situația e una complicată, iar patronul echipei, Mihai Rotaru, a explicat ce stă în calea mutării. 

”Noi știam dinainte. E destul de greu să îl luăm pe Alex la Craiova. El vine. Toată complicația este cu New York. Ei vor hotărî unde va merge Alex în următoarea perioadă. Nu este vorba despre salariu. Pentru el nu contează.

Problema este New York. El vine la Craiova fără bani. Nu e asta o problemă. Ei hotărăsc lucrurile și au dreptate. E foarte greu să vină la Craiova, dar nu este imposibil. Reghecampf vrea ca el să vină, iar Alex își dorește cel mai mult”, a declarat Mihai Rotaru, joi seara, la Digi Sport.

Mitriță a încercat o nouă aventură toamna trecută, fiind împrumutat  Al-Ahli, din Arabia Saudită. În ultimele luni petrecute la Al Ahli, Mitriță a fost pregătit de Laurențiu Reghecampf și de staff-ul său! 

Astfel, internaționalul român ar putea fi din nou antrenat de Reghecampf, de data aceasta însă la Universitatea Craiova, echipa sa de suflet. 

”Lucrurile sunt simple. El aștepta un copil. Și-a dorit să vină mai aproape. Arabia era mai aproape, salariul a fost mai mare și a fost o opțiune pentru el. Deciziile țin de foarte multe variabile. Salariul era de trei ori mai mare. Din Arabia ajungi în cinci ore, din America ajungi în 12 ore”, a mai spus Mihai Rotaru, la Digi Sport. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies