CSA Steaua lupta pentru promovare pe stadionul Dinamo! Ce sanse sunt ca meciul cu Rapid din playoff sa fie pe National Arena

CSA Steaua lupta pentru promovare pe stadionul Dinamo! Ce sanse sunt ca meciul cu Rapid din playoff sa fie pe National Arena

CSA Steaua si Academia Rapid sunt principalele candidate la promovarea in liga a treia. 

Dupa ce au atras peste 30.000 de spectatori pe National Arena la meciul retur din campionat, CSA Steaua si Academia Rapid se pregatesc pentru playoff. AMFB vrea sa organizeze playoff-ul in Stefan cel Mare, pe stadionul lui Dinamo. Totusi, daca meciul decisiv pentru promovare va avea loc intre CSA Steaua si Academia Rapid, partida se va putea disputa pe National Arena.

"Sunt discutii incipiente legate de stadionul pe care sa se joace play-off-ul. Nu ascundem ca ne dorim sa se joace pe un stadion unde beneficiarii sa fie spectatorii. Evitam un stadion de 1500-2000 de locuri. Pana nu vom avea toate cele 4 echipe calificate in play-off nu putem spune clar unde se va juca.

Stadionul lui Dinamo si Arena Nationala sunt luate serios in calcul. Nu stim care e situatia la Sportul (n.r. Studentesc), nu e rectorul pentru a putea vorbi cu el. Vrem sa se joace pe un stadion mare. Noi vrem sa se joace pe Arena Nationala in special meciul ala care aduna oameni (CSA Steaua - Academia Rapid)", a declarat Claudiu Baboia, secretarul general AMFB, pentru Gazeta Sporturilor.
 

Clasament Liga 4

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

La Blaj, lumea a așteptat în ploaie să se vaccineze, peste așteptările autorităților
BRAT
Modifică setările cookies