FOTO CS Dinamo - CS Blejoi, derby-ul primelor două clasate din Liga 3, s-a jucat pe Stadionul Dinamo! Echipa lui Ionuț Lupescu este liderul campionatului

CS Dinamo CS Blejoi Ionut Lupescu Liga 3 Stadionul Dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 15:30
Data actualizarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 16:03

Fostul mare fotbalist dinamovist este de curând consilierul clubului sportiv din ”Ștefan cel Mare”.

FINAL CS Dinamo - CS Blejoi 2-0 (Alexandru Burlacu '5 - din penalty, Cristian Delciu '34)

* Alexandru Burlacu a fost coechipier cu Daniel Pancu și Daniel Niculae la Rapid, când echipa evolua în Liga 4, în timp ce golgheterul Cristian Delciu a jucat sezonul trecut la Dinamo din Liga 2, cu care a reușit promovarea în Superligă.

Știrea inițială

Derby-ul Ligii 3 (Seria 4), CS Dinamo - CS Blejoi, se joacă de la ora 14:00 pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo este liderul campionatului după 11 etape, cu 25 de puncte și golaveraj 30-10, peste adversara de astăzi, care are tot 25 de puncte și un golaveraj inferior, 26-16.

De curând, la ”câinii” din Liga 3 a fost numit consilier fostul mare fotbalist Ionuț Lupescu.

Cu ce se ocupă Ionuț Lupescu la CS Dinamo

"Trebuie să clarificăm care este scopul și obiectivul meu aici, alături de CS Dinamo.

Cred că suntem în faza finală a construcției noului stadion, care va dura cam doi-trei ani. Cred că nu este suficient pentru CS. Cred că academia, așa cum spuneți dumenavoastră, eu aș spune Centrul de Copii și Juniori, pentru că deocamdată nu arată a academie, nu e la nivelul dorit.

Chiar ne-am plimbat prin parcul sportiv și e clar că trebuie să se investească, în primul rând, în infrastructură. Pentru că e nevoie de terenuri de fotbal și în special de terenuri bune.

Scopul meu aici este să fac o analiză, pe care să o prezint sper, la sfârșitul anului sau, cel mai târziu, la începutul anului viitor, domnului președinte, cu un proiect de academie.

Un proiect național, să spunem așa. Va cuprinde o analiză în ceea ce privește structura, grupele, calitatea și pregătirea antrenorilor, infrastructura, din punct de vedere financiar, cum putem să punea această academie de fotbal pe picioare”, a declarat Ionuț Lupescu luna trecută, la numirea sa ca manager sportiv pentru consiliere în cadrul CS Dinamo.

Foto: Academia de Fotbal CS Dinamo, CS Blejoi

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!