Craiova lui Mititelu nu se prezinta la primul meci din 2014! Patronul Universitatii i-a scris premierului Ponta: "Stiinta nu moare!"

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania

Craiova lui Adrian Mititelu, FC Universitatea, nu se va prezenta la primul meci oficial din 2014, unde este programata sa joace cu ASA Targu Mures. Ramasi fara stadion si fara teren de antrenament, oltenii lui Mititelu au sanse sa piarda cu 0-3 partida, insa patronul acestora e sigur ca nu se va intampla acest lucru.

FC Universitatea s-a antrenat in ultimele zile la 15 kilometri de Craiova, pe un teren de tara, insa jucatorii spun ca sunt total nepregatiti.

Patronul formatiei craiovene a decis sa apeleze si la Guvern, acesta trimitandu-i o scrisoare chiar premierului Victor Ponta.

"Stiinta nu moare! Asta e problema unora, ca ne incapatanam sa nu murim. Asta e <<Memorialul durerii>> la Universitatea Craiova. Fereasca DUmnezeu de mai rau", spune Adrian Mititelu, care i-a povestit primului ministru ca Olguta Vasilescu, primarul orasului Craiova, vrea sa ii distruga echipa.

"Daca nu ne ajuta domnul Ponta, poate ne ajuta domnul Antonescu", isi face acesta sperante.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: 82,4% din cazurile de COVID-19 din ultima săptămână s-au înregistrat la persoane nevaccinate
BRAT
Modifică setările cookies